Hirdetés

CES 2014 - megjött a SteelSeries iOS kontrollere

|

A gaming perifériákban nagymenő SteelSeries úgy döntött, hogy fejest ugrik a mobilos gamepad őrületbe.

Hirdetés

Gondolom a legtöbben már ti is észrevettétek, hogy megkezdődött a Consumer Electronics Show, vagyis az évnek az az időszaka, amikor a legmenőbb elektronikai cégek igyekeznek minket elbűvölni a legújabb digitális csodáikkal és vívmányaikkal.

Ezek között gyakran előfordulnak olyan kütyük, amik nekünk gamereknek is érdekesek lehetnek, hiszen a legtöbb hardveres cég ilyenkor hajlamos rizikós befektetéseket tenni a technológia homályos, kiszámíthatatlan jövőjébe.

Ezúttal a gaming perifériák gyártásáról elhíresült SteelSeries igyekszik egy kicsit új vizekre evezni, ugyanis a cég bejelentett egy kifejezetten iOS 7 rendszerű eszközökhöz tervezett gamepadot. A Stratus névre hallgató kontroller minden értinőkijelzős Apple eszközzel működik majd, ami iOS 7.0 vagy annál magasabb verziószámú rendszert futtat. Egyszerre legfeljebb 4 kontroller lehet egy eszközre kötve, és egy ilyen gamepad akár 10 órán keresztül is bírja egy két órás töltést követően.

A SteelSeries igazgatója, Bruce Hawver egy közleményben beszélt a kontrollerről: „A Stratus Wireless Controller, vagyis a legelső vezeték nélküli, iOS 7-et támogató kontroller teljesen megváltoztatja a mobilgaming piacát. A Stratus segítségével a játékosok könnyen és azonnal hozzáférhetnek azokhoz az új iPad játékokhoz, amelyekben csak kontroller segítségével lehet igazán elmerülni. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy elsők lehetünk és reméljük, hogy rengeteg minőségi játékot láthatunk a platformon az elkövetkező időkben."

A Stratus a SteelSeries hivatalos honlapján érhető el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)