Hirdetés

Creative Selector díjátadó

|

2010. november 4-én került sor a CreativeSelector.hu innovációs műhely versenyének ünnepélyes díjátadójára.

Hirdetés

A „Pályázat innovatív tartalmak és alkalmazások fejlesztésére, amelyek mobil és közösségi médiaplatformokban rejlő lehetőségekre épülnek" címen futó megmérettetésre közel két hónap alatt száznál is több pályázat érkezett be, amelyek megtekinthetőek a www.creativeselector.hu oldalon.



A portál az első hazai nyílt innovációs műhely, ahol a vállalatok és a non-profit szervezetek által megfogalmazott kihívásokra és fejlesztési célokra a kreatív közösség közreműködésével hatékony megoldások születhetnek, amelyek a pályázatok kiírói különböző formában támogatnak. A CreativeSelector.hu ezen nyílt pályázati felhívással indult, amely rövid fennállása óta 12000, az online közösségek iránt érdeklődő fiatalt ért el. A legnépszerűbb, legtöbb szavazatot kapott 10 ötlet közül prominens összetételű Mentori kör választotta ki a nyertes hármat. A pályázat főtámogatója a T-Mobile, kiemelt támogató a HTC telefonkészülékek gyártója volt. További támogatóként vett részt a versenyben a GS1 Magyarország Zrt. és a Milcom cég.



A TOP 10 legtöbb szavazatot nyert jelölt közül az alábbi mentori Kör választotta ki a 3 nyertest:
1 Balogh Tibor tulajdonos-alapító Holographika Kft
2 Bojár Gabor tulajdonos-alapító Graphisoft
3 Dankovics Tamás head of portfolio and product management Nokia
4 Kollár László innovációs igazgató Microsoft
5 Magyar Béla vezérigazgató GS1 Magyarország
6 Málnay Barnabás külkapcsolati és fejlesztési igazgató Kitchen Budapest
7 Maróy Ákos tulajdonos-alapító EU Edge
8 Mérő László matematikus
9 Dr. Paál Péter vezérigazgató HP Magyarország
10 Szabó Márton IWIW alapító



A nyertes projektek egyenként 300 000 Ft támogatást és GameStar előfözetést kaptak ötletük prototípusának megvalósítására. A fődíjként felajánlott HTC mobiltelefont pedig a BIKEINFOHUNGARY nyerte.
http://www.indavideo.hu/video/Madi_Gabor_-_IWIW_TV
http://www.indavideo.hu/video/Kepes_Ivan_-_Kepest
http://www.indavideo.hu/video/Styt_Sandor_Toth_Gergo_-_Bikeinfo



„A Creative Selector a felszínen egy egyszerű pályázat: jó ötleteket vártunk, és a legjobbakat, az oldal látogató szavazata és végül a zsűri értékelése és véleménye alapján jutalmaztuk"-mondta el Szarvas Oliver az oldalt működtetető Newtones Kft ügyvezető igazgatója. „A Creative Selector azonban egy játék is, amely célja volt az, hogy a támogató cégek nevében megtaláljunk, és a játékba bevonjunk minél több játékost, minél több olyan fiatalt, aki a jó játék révén vonzalmakat fog érezni a támogató cégek, azok márkái és termékei iránt. Ez a kapcsolat tehát nem egy egyirányú utca, hanem út és mód a fogyasztó visszacsatolásainak, igényeinek megismeréséhez is. „

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)