Hirdetés

Csavar egyet a battle royale receptjén a Call of Duty: Mobile új szezonja

|

A küszöbön van már a mobilos Call of Duty negyedik szezonja, a Wild Dogs.

Hirdetés

Most már talán tényleg nem kell sokat várni a következő Call of Duty bejelentésére, de a nagy leleplezésig is bőven van mivel elütniük az időt a rajongóknak.

Az ingyenesen elérhető Warzone-ba például Snoop Dogg után rövidesen megérkezik két gigászi teremtmény, mobilokon pedig továbbra is szépen hasít a Call of Duty: Mobile, ami még áprilisban izgalmas újdonságokkal fog bővülni.

Hirdetés

Egy rövid trailer kíséretében bemutatkozott a játék negyedik szezonja, ami a Wild Dogs nevet viseli, és picit felrázza a dolgokat a mobilos lövöldében. Az új Sandstorm játékmód meccsei közben homokviharok jelenhetnek meg váratlanul a pályán, az ezekbe belépő játékosoknak pedig hurrikánokkal és tornádókkal dacolva kell megkaparintaniuk az ütős lootot.

A Wild Dogs magyar idő szerint április 28-án, hajnali 2 órakor érkezik meg, és a homokviharos összecsapásokon felül hoz még egyéb izgalmas dolgokat is. Bekerül például a 2019-es Modern Warfare-ből ismert Khandor Hideout, illetve a Black Ops Cold War egy pályája is, a Satellite. Ezeken túl érkeznek friss operátorok, fegyverek, tervrajzok és calling cardok, na meg értelemszerűen a battle pass is bővülni fog.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Még új játékmódokat is kap a mobilos tábor. Bekerül a Ground War, ami egy nagy volumenű, járművekkel megtoldott csatározás, ez is ismerős lehet a 2019-es Modern Warfare-ből. A másik újdonság egy versengős, bajnokságra hajazó mód, ami friss meglepetésekkel jutalmazza a játékosokat. A Sandstorm's Eye elnevezésű, másokkal való együttműködésre kényszerítő esemény pedig már tényleg csak hab a tortán.

Ti szoktatok játszani a Call of Duty: Mobile-lal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)