Hirdetés

A legújabb CSI: A helyszínelők játék elég bizarr

|

Soha nem készült igazán jó CSI: A helyszínelők játék, és valószínűleg nem a CSI: Slots lesz az, amire még évekig emlékezni fogunk. Vagy lehet, hogy mégis?

Hirdetés

Szemtanúi vagyunk a világ elfélkarúrablósodásának. A Silent Hill után most a CSI-ból is készült egy Slots játék, de ez szerencsére nem egy játékgép, csak egy mobilos app formájában lesz elérhető.

A CSI: Slotsban ugyanazt kell csinálni, mint bármelyik félkarú rablóban: pörgetni, aztán reménykedni a legjobbakban. Kipörgethetünk karaktereket, nyomozáshoz használt eszközöket, bizonyítékokat, változtathatjuk a tétet, és részt vehetünk különböző minijátékokban is, amik lényegét az eddig megjelent trailer alapján nehéz kikövetkeztetni. A megjelenés a hétre várható, iOS-re, Androidra és Windows Phone-ra egyaránt letölthetjük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)