Hirdetés

Cut the Rope Daily és még 6 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Új variáció készült egy mobilos klasszikusból.

Hirdetés

Miközben mindenki az Angry Birds bűvöletében élte napjait az okostelefonos mobiljátékok felemelkedésének hajnalán, én a Cut the Rope-pal töltöttem el annyi időt, amennyit nem mernék bevallani. A későbbi iterációk már nem ütöttek akkorát, mint az alapjáték anno, azt viszont nem csak aranyossága, de kreatív fejtörői miatt is érdemes volt játszani. Ha nincs Netflix-előfizetésetek, keressetek rá valamelyik ingyenes vagy egy tételben kifizethető részre, ha viszont van, a Cut the Rope Dailyt próbáljátok ki!

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Cut the Rope Daily (iOS, Android) - Netflix előfizetéshez kötött

Még csak épphogy látni lehetett, mennyire jó dolog lesz majd az App Store, amikor 2010-ben megjelent a Cut the Rope, és óriási sikert aratott. Számos különböző variációja jelent meg az elmúlt több mint tíz évben, a legújabbat viszont csak a Netflix előfizetői élvezhetik. A Cut the Rope Dailyt a Wordle-láz inspirálta, minden nap csak egyetlen pálya érhető el benne, de a feladat mindig ugyanaz: köteleket vagdosva eljuttatni a cukrot Om Nomhoz.

További mobiljáték megjelenések

City Gridlock (iOS, Android) - 1490 Ft

Crystal Journey (iOS, Android) - 499 Ft / 209 Ft

Master of Knights - Tactics RPG (iOS, Android) - ingyenes

Omen Exitio: Plague (iOS, Android) - 1790 Ft / 1890 Ft

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)