Hirdetés

Cypher 007 és még 13 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Új The Elder Scrolls és James Bond játékok, valamint egy Annapurna-újdonság is érkezett az elmúlt napokban.

Hirdetés

Ritkán van annyira erős hét a mobiljátékok világában, mint most, de a szeptember-október ilyen, a mobilos fejlesztőket sem zökkenti ki, hogy közben PC-re és konzolra annyi ígéretes játék jön, mint máskor egy évben.

Az Apple Arcade kínálata egy James Bond játékkal bővült, a Netflixre a Storyteller került fel, ami az Annapurna nemrég megjelent, a kiadóhoz hűen egészen kreatív alkotása, a Bethesda meg csak úgy, lazán bedobott egy The Elder Scrolls játékot, ami egyelőre még csak korai hozzáféréssel játszható, de ha elkészül, olyan lesz, mint a Fallout Shelter fantasy változata. Van miből válogatni, vessük is bele magunkat.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Cypher 007 (Apple Arcade

A Tilting Point felülnézetes James Bond akciójátékában a kém életének izgalmas pillanatait élhetjük újra, miközben Blofeld és a Spectre ellen küzdünk. Bond egy mentális börtönbe kerül, így próbálják meg kettős ügynökké változtatni, de ha elég ügyesek vagyunk, megszökhetünk vele a kényelmetlen helyzetből.

További mobiljáték megjelenések

Baseball Stars 2 ACA NEOGEO (iOS, Android) - 1790 Ft / 1690 Ft

Bonza Phrases (iOS, Android) - ingyenes

Elderand (iOS, Android) - 2490 Ft / 2790 Ft

Necro-Smith (iOS, Android) - 1490 Ft / 999 Ft

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)