Hirdetés

Death Rally - Felújítva PC-re is!

|

A Remedy legelső PC-s játékának újrakiadása remek ötletnek bizonyult iOS eszközökre, most jöhet a PC-s őrület!

Hirdetés

Sokunk gyermekkorát meghatározta az 1996-ban debütált, felülnézetes, lövöldözős autóverseny produktum, amely addiktív és magával ragadó volt a maga nemében.

Az Alan Wake és Max Payne címekről ismert Remedy Entertainment tavaly összehozták a Death Rally felújított változatát okostelefonokra és tabletekre, ám ezúttal a számítógépekre szánt verzióra feküdtek rá és hamarosan újra élvezhetjük a népszerű játék felújított változatát számítógépünkön is.

Az augusztus harmadikán megjelenő projekt felturbózott grafikával, optimalizált irányítással és kameranézettel bír majd, de nem elhanyagolható a rengeteg fícsőr és egy új, Savo névre keresztelt pálya sem. A Death Rally PC-s kiadása 10 dollárért lesz beszerezhető Steamen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)