Hirdetés

Death Stranding és még 5 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Hideo Kojima legutóbbi játékát már bárhova magunkkal vihetjük.

Hirdetés

Még mindig nem tértünk teljesen magunkhoz a Death Stranding 2 szerda esti, State of Play-es bemutatója után, amiben annyi furcsaságot láttunk, hogy felsorolni is nehéz - Kojimának láthatóan senki nem szól, ha túl messzire megy. Az első részben is voltak érdekes, rendhagyó megoldások, de maszkként használt kesztyűk és villámokat vető gitárok, meg drónt köpő baba nem.

Hogy mi volt, azt az iPhone 15 Pro és Pro Max készülékek tulajdonosai már mobilon is kideríthetik, ugyanis megjelent az iOS-es és Maces változat. Ahogy a Resident Evil játékokat, úgy ezt sem kis képernyőn a legjobb játszani, de örülünk, hogy van, és ámuldozunk, hogy idáig jutott a technológia.

Ezen felül egy rakás érdekes játék jött még, most tényleg ajánlott végiggörgetni a teljes listát.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Death Stranding Director's Cut (iPhone 15 Pro) - 8990 Ft

A Kojima Productions alsó hangon is 40 órás játékában Sam Porter Bridgest irányítjuk, egy futárt, aki egy posztapokaliptikus világban teljesít szolgálatot. Az emberiség a föld alá költözött, a felszín veszélyes, a megmaradt városok közötti kapcsolatot azok a bátor, különleges képességű személyek biztosítják, akik képesek kimerészkedni, megküzdeni az ott rájuk váró veszélyekkel. Eleinte talán nem úgy tűnik, de van logika abban, ahogy a világ felépül, működik, és még a tartályban hordozott, testre erősített koraszülöttek szerepe, "működése" is érthetővé válik.

További mobiljáték megjelenések

Caves of Lore (iOS, Android) - 3490 Ft / 2890 Ft

From Eva with Green (iOS) - 999 Ft

The Holyburn Witches (iOS) - ingyenes

NBA 2K24 MyTeam (iOS, Android) - ingyenes

Yes, Your Grace (iOS, Android) - ingyenes

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)