Hirdetés

Deus Ex Go - saját pályákat készíthetünk, játszhatunk másokéin

|

Fontos frissítést kapott a Deus Ex Go, ami sok-sok órányi szórakozást adhat a játékosoknak.

Hirdetés

A Square Enix mindhárom GO játéka (a Pokémon GO nem tartozik közéjük, még mielőtt bárki azt hinné) kiemelkedő lett, viszont a Deus Ex GO újrajátszhatóságával volt probléma. A fejlesztőcsapat a Puzzle Maker frissítéssel javít ezen.

iOS-re és Androidra egyaránt elérhető az új mód, ami tulajdonképpen egy pályaszerkesztő. Bárki készíthet új feladványokat, és megoszthatja azokat a többi játékossal, vagy válogathat mások megosztott alkotásai közül.

Emellett a patch lehetővé teszi, hogy ha elrontottunk egy lépést, egy gombnyomásra visszalépjünk (és ne menjen feljebb a lépésszámláló), naponta változó kihívásokat teljesíthetünk a hetiek mellett, illetve tapasztalati pontok gyűjtögetésével jutalmakhoz juthatunk. 

A Lara Croft GO-t és a Hitman GO-t nem tervezik frissíteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)