Hirdetés

Devil May Cry: Peak of Combat és még 8 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Fura címmel érkezett meg az új Devil May Cry játék, de van ennél furább cím is a listán.

Hirdetés

Idén már öt éve pihen a Devil May Cry sorozat, 2019-ben jelent meg ugyanis a Devil May Cry 5. de a Capcom nem azért tette a fiókba, mert nincsenek vele tervei: készül a Netflixre egy sorozat, ami elvileg idén startol el, és most, némileg váratlanul felbukkant egy játék is, ami a Peak of Combat nevet viseli, és kizárólag mobilokra érhető el. A rajongóknak mindenképp érdemes vetni rá egy pillantást, akit pedig nem foglalkoztat ez, most már sok minden mást találhat - mindenki visszatért a munkába.

És az sem mellékes, hogy megjelent a ScummVM mobilos változata, amivel számos klasszikus point and click játékot és RPG-t játszhatunk

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Devil May Cry: Peak of Combat (iOS, Android) - ingyenes

A NebulaJoy a Capcom DMC-s csapatának közreműködésével készítette el a Peak of Combatot, egy látványos akciójátékot, amiben klasszikus karaktereket, jeleneteket, fegyvereket és bossokat is találhatunk a széria múltjából. A látványos kaszabolás, a hosszú kombók adják a játék lényegét, PvP és co-op mód is van benne. 

További mobiljáték megjelenések

Alphadia I & II (iOS, Android) - 4490 Ft / 2500 Ft

Buriedbornes2 (iOS, Android) - ingyenes

ISOLAND4: The Anchor of Memory (iOS, Android) - 999 Ft / 790 Ft

Maze of Moros (iOS) - 999 Ft

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)