Hirdetés

Diablo Immortal és még 6 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Megérkezett és rögvest tarolt is a mobilos Diablo.

Hirdetés

Ha nem is minden mobiljátékos, de azért a közösség jelentős hányada várt arra a pillanatra, hogy a zsebében hordott eszközön is elporolhassa az ördög hátsóját, emiatt kétségtelenül a hét, sőt a hónap meghatározó mobilos megjelenése a Blizzardé. A konkurenseknek azonban ez sem szegte kedvét, elég nagy a piac ahhoz, hogy ők se maradjanak játékos nélkül, ezért a napokban olyan címek debütáltak vele párhuzamosan, mint a Square Enix építkezést kalandozással kombináló akció-RPG-je, egy klasszikus verekedős játék, valamint a legújabb Frogger.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Diablo Immortal (iOS, Android) - ingyenes

PC-n is elérhető már bétaváltozatban, de a Diablo Immortal minden pórusából árad, hogy mobilra álmodta meg a Blizzard és a NetEase párosa. Az Immortal cselekménye a Diablo II és a Diablo III eseményei között ver hidat, ami pedig a választható kasztokat illeti, e pillanatban hatan (Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromancer, Wizard) állnak a rendelkezésünkre. Mindegyik 12 feloldható képességgel bír, de ezek közül csupán 5-öt tudunk egyszerre használni.

További mobiljáték megjelenések

Frogger and the Rumbling Ruins (Apple Arcade)

Dragon Quest Builders (iOS, Android) - 8990 Ft

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


King of Fighters '95 ACA NEOGEO (iOS, Android) - 1690 Ft

Doki Doki Ragnarok (iOS, Android) - 1690 Ft / 1499 Ft

Loop the Game (iOS, Android) - 1290 Ft / 1190 Ft

Paperback Vol. 2 (iOS, Android) - 1990 Ft / 1790 Ft

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)