Hirdetés

Dr. Mario World - júliustól gyógyíthatunk

|

Kiderült végre a következő Nintendo mobiljáték megjelenési dátuma, új videón láthatjuk a játékmenetet is.

Hirdetés

Bár a 3DS most egy kicsit háttérbe szorult, a Nintendo Switch kínálata idén is szépen fog gyarapodni. Emellett folytatódik a cég terjeszkedése mobilokon is, a Super Mario Run, a Fire Emblem Heroes, az Animal Crossing: Pocket Camp és a Dragalia Lost után a Dr. Mario World lesz a következő, mely így beelőzi a szintén készülő Mario Kart Tourt.

Hirdetés

A Dr. Mario Worldöt július 10-étől játszhatjuk majd iOS-en és Androidon. A feladat egyszerű és ismerős lesz: vírusokat pusztítunk el gyógyszerekkel. Az alábbi videó az irányítást, mi több, tippeket és trükköket is bemutat, úgyhogy lehet fejben gyakorolni a megjelenésig. Azt is láthatjuk, hogyan próbálják majd meg jövedelmezővé tenni, és milyen korlátozásokra kell számítanunk azért cserébe, hogy alapvetően ingyen játszhatunk. Megjelennek a szokásos elemek, mint az idővel újratöltődő életerő vagy a power-upok.

Egyébként nem csak Mario, hanem Peach, Toad, Yoshi és Bowser is orvosnak áll, mindenki egyedi képességet kap. Aki izgalomba jött, itt találja az androidos termékadatlapot, itt pedig az iOS-est.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)