Hirdetés

Steamworld Quest és még 13 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Az elmúlt hetek kevésbé izgalmas listáinak trendjét a mostani szépen megtöri.

Hirdetés

Lesz mivel játszanunk az ünnepek alatt, de amikor a tévén a család a Reszkessetek, betörők!-et nézi, nem tehetünk mást, mobilon, Switchen, vagy valamely remote play megoldással kell elérnünk játékainkat (netán PC-n vagy laptopon, van azért miből válogatni). Szerencsére a mobiljáték-fejlesztők beindultak, és ezen a héten ránk borítottak egy csomó érdekességet. Nézzétek végig a listát, hátha találtok valami nektek valót!

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Alba: A Wildlife Adventure (Apple Arcade)

Kiszámíthatatlan, hogyan bővül az Apple Arcade, de mindig örülünk, ha valami új érkezik a kínálatba. A Monument Valley-ről ismert ustwo games egyébként PC-re is elérhető újdonságának főszereplője Alba, aki egy gyönyörű szigeten kalandozik, azzal a céllal, hogy megmentse a helyi élővilágot. Semmi stressz, csak nyugodt felfedezés vár mindenkit.

Drawn to Life: Two Realms (iOS, Android) - 1490 Ft / 2499 Ft

Az új Drawn to Life-ban ismét egy általunk megalkotott hőst terelgethetünk, ezúttal a Raposa mellett egy emberi világban is. Mókás, egyedi platformer, nézzetek rá!

Steamworld Quest (iOS) - 3490 Ft

PC-re még 2019 májusában jelent meg a SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech, egy kézzel rajzolt világban játszódó, kártyás taktikai szerepjáték. Több mint 100 lapból válogathatunk, hogy fantasy karaktereinket és steampunk robotjainkat a legjobban használhassuk a csatában. Most megérkezett az iOS-es verzió is, úgyhogy ha magatokkal vinnétek, hajrá!

A cikk nem ért véget, lapozz a második oldalra! 

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)