Hirdetés

Egy FPS is bekerül a Netflix játékkínálatába

|

Rögtön érdekesebbé vált a Netflix előfizetők számára elérhető játékok felhozatala.

Hirdetés

A Netflix tényleg komolyan gondolja a játékos terjeszkedést, és miközben több stúdióval is együtt dolgozik a kínálatának bővítésén, több kisebb címet is igyekszik felmarkolni. Ezúttal három mobilos játékot sikerült megkaparintania, köztük a felhozatal első lövöldéjével.

Az első a sorban a This Is A True Story, ami egy igaztörténeten alapuló, 2D-s kalandjáték, gyönyörű látványvilággal és egy nagyon erős narratív szállal.

Hirdetés

A Shatter Remastered lazább cím, egy PS3-as árkád móka újrakevert, mobilos változatáról van szó.

A harmadik újdonság az Into The Dead 2: Unleashed, ami egy lövölde és egy runner game keveréke, ahol túl kell élnünk az érkező zombihordák támadásait.

A This Is A True Story és a Shatter már elérhető mindenkinek, aki rendelkezik Netflix előfizetéssel, míg az Into The Dead 2: Unleashed "hamarosan" érkezik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)