Hirdetés

Egy régóta várt Harry Potter játék ma végre nálunk is megjelenik

|

Egy kicsit anime, egy kicsit Slay the Spire, de minden szempontból Harry Potter.

Hirdetés

Azoknak, akik a 2000-es évek óta várják a baglyot, nincs olyan, hogy túl sok Harry Potter játék. Ők azok, akik toporzékolva várják az egyes régiókban már 2021 óta elérhető a Harry Potter: Magic Awakened helyi megjelenését is, aminek lokalizálása jóval tovább tartott, mint gondoltuk volna.

A NetEase és a Warner Bros. közreműködéséből született kártyás-szerepjáték egy új formátumban hív be minket Roxfort falai közé, ahol saját történetünket élhetjük át ismerős karakterek között. A sztori 10 évvel a Roxforti csata eseményei után játszódik, így Harry és haverjai már rég leléptek a suliból, de olyan régi ismerősök, mint Hagrid vagy McGalagony még büszkén végzik munkájukat. Sőt, a sztori részeként belepillanthatunk majd a múltba is, és átélhetjük újra a filmek és könyvek legnagyobb pillanatait.

Hirdetés

Ettől függetlenül a Magic Awakened története saját kreálmány, amihez egyébként J.K. Rowlingnak semmi köze nem volt. Nézzetek bele, milyen hangulat remélhető tőle:

A Harry Potter: Magic Awakened ma, július 27-én érkezik iOS-re és Androidra, és ingyenesen letölthető mindkét platformon. Tesztek vele egy próbát?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)