Hirdetés

Egy új élet: készül a Second Life mobilos változata

|

Közel 20 évvel a megjelenése után terjeszkedni készül a Linden Lab életszimulátora. A Second Life világa hamarosan a farzsebeden lesz.

Hirdetés

Végtelenül szórakoztató, amikor a Facebook-méretű cégek a metaverzumról magyaráznak, és úgy adják azt elő, mintha az ő ötletük lett volna. Mindeközben a Linden Lab már 2003 óta építgeti a saját virtuális univerzumát, ami tényleg a felhasználók kezében van.

A Second Life már közel 20 éve teszi lehetővé a játékosoknak, hogy saját világokat építhessenek és alternatív virtuális életet élhessenek. Ebbe a térbe hamarosan még többen léphetnek majd be a mobilos változatnak köszönhetően.

Hirdetés

A fejlesztők egy 5 perces demóban már meg is mutatták, hogy mire képes az új mobilos kliensük - és a válasz az, hogy nem sokra. Ez persze még csak az első verzió, amit megvillantottak a publikumnak, és a projekt korai fázisát tekintve egészen lenyűgöző, hogy lehet már sétálgatni és felfedezni a teljesen kirenderelt virtuális tereket.

A cél hosszútávon az, hogy a Second Life minden funkcióját beépítsék a mobilos kliensbe. A virtuális világ rajongói talán azt hihetik, hogy ez egy nevetséges célkitűzés, de a mai okostelefonos képességeket elnézve ez már egyáltalán nem lesz lehetetlen feladat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)