Hirdetés

Egymillió iPhone fogyott el eddig

|

Két és fél hónap alatt jutott el az Apple telefonja az egymilliós mérföldkőig - már ami az eladásokat illeti.

Hirdetés

Emlékeztetőül: az első 3 napban 525 ezer almás telefont adtak el - ehhez képest elég sok idő telt el eddig. Annak eldöntését, hogy ezt a nyugati fogyasztói szokásoknak, vagy az Apple sokak által emlegetett durva marketingjének tudható be, azt olvasóinkra bíznánk. A tegnap bekövetkezett esemény kapcsán Steve Jobs megemlítette, hogy ami most 74 nap alatt sikerült, arra anno az iPodnak két évre volt szüksége.
Úgy tűnik igen jellemzővé válik a jövőben az iPhone modell: Mindy Mount a Microsofttól azt mondta, hogy "nem lenne ésszerűtlen" egy Zune telefon, ami a Picipuha iPod-konkurens zenelejátszóját integrálná egy okostelefonba. Pletykálnak még egy PlayStation telefonról is, ami állítólag jövő év februárjában mutatkozik majd be, és fő profilja a szórakoztatás (játék) lesz.

iphone_k.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)