Hirdetés

Elindult a Mobilx csatorna!

|

Notebook, netbook, UMPC, PDA és okostelefonok , mobilinternet GPS és multimédia minden mennyiségben a most elrajtolt Mobilx csatornán!

Hirdetés

Digitalizálódó életünk okos kis segítőiről, az őket érintő legújabb technológiákról és trendekről mindig szívesen hall az ember. Ha pedig működés közben is megcsodálhatja azokat, az már csak hab a tortán.

A tv.gamestar.hu büszkén mutatja be most induló legújabb tematikus csatornáját, amiben a notebookoktól kezdve a PDA-kon át a multimédia minden eszközével bezárólag tiszta képet kaphat a világ újdonságairól a műkedvelÅ‘, és a témában jártas profi egyaránt. A Mobilx csatorna debütáló műsora már megtekinthetÅ‘ a tv.gamestar.hu/mobilx oldalon, amit hamarosan tömegével követnek a más egyéb kütyüket felvonultató videótesztek és bemutatók. ElsÅ‘nek tehát Matteo és BZ tolmácsolásában ismerkedjünk meg egy tenyérnyi, ám teljes értékű PC-vel, amit csak a szakmai zsargon UMPC-nek hív. Íme!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)