Hirdetés

Érdekes formában jön mobilokra a Rocket League

|

A Rocket League Sideswipe nem lesz egy az egyben ugyanolyan, mint az eredeti játék, de így is jónak tűnik.

Hirdetés

A Rocket League pont egy olyan játék, ami apróbb kompromisszumokkal talán átültethető lenne iOS-re és Androidra, de a Psyonix másképp képzelte el a mobilos változatot. A Rocket League Sideswipe-ban oldalról látjuk majd a kocsikat, és pörgős, rövid meccsek során kell a labdát a hálóba vagy kapuba juttatnunk.

Minden szempontból mobiljátékként álmodták meg: teljes mértékben az érintőképernyőkhöz igazították az irányítást, csapatonként legfeljebb ketten játszhatnak, és a mérkőzések maximum 2 percen át tartanak.

Hirdetés

Jelenleg Ausztráliában és Új-Zélandon zajlik a tesztelés, de később bevonnak további országokat, és még 2021-ben kiadják a teljes változatot világszerte. Alább láthatjátok a játékmenetet röviden.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)