Hirdetés

Így érheted el a Fallout 4 alkalmazás rejtett tartalmait

|

Egy egyszerű módszer segítségével idő előtt is kipróbálhatod a Fallout 4 Pip-Boy alkalmazás lezárt funkcióit.

Hirdetés

A Fallout 4 Pip-Boy alkalmazás majd a játék megjelenése után válik különösen hasznossá, de az applikáció már most sok érdekességet rejt magában. Mindössze azt kell tudni, ezek hogyan csalhatóak elő belőle.

Az alkalmazásban jelenleg csak egyetlen minijáték érhető el, a többire elvileg még várnunk kellene, egészen a Fallout 4 megjelenésééig. Nem okozott túlzottan nagy meglepetést az, hogy kevésbé türelmes emberek már megtalálták a módot ezeknek a feloldására is. A módszer végtelenül egyszerű, ebből a videóból kiderül, pontosan mit is kell tennetek ahhoz, hogy már most elérhessétek mint az öt minijátékot.

Természetesen a metódus kipróbálása mindenkinek csak saját felelősségre ajánlott, de elméletileg semmi problémát nem fog okozni a dolog. A folyamat iOS 8 és 9 rendszereken is működik.

A Fallout 4 november 10-én jelenik meg PC-re, valamint Xbox One és PlayStation 4 konzolokra. Már csak pár nap, valahogy ki fogjuk addig bírni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)