Hirdetés

Family Guy: The Quest for Stuff - itt a megjelenési dátum

|

A The Family Guy Mobile Game végleges nevet és megjelenési dátumot kapott, illetve megtudhattuk, hogy mégis mi ez valójában. Vicces lesz.

Hirdetés

Mint azt már jó eséllyel olvastátok nálunk, a Family Guy: The Quest for Stuff egy mobilos játék, ami alighanem ugyanazt akarja elérni, ami a The Simpsons: Tapped Outnak sikerült.

Az április 10-én érkező free-to-play játékban újjá kell építenünk Quahog-t, miután Peter és Ernie, a hatalmas csirke verekedésének következtében az egész város elpusztul. Vallási szektákkal és földönkívül inváziókkal is meg kell birkózni, illetve ellátogathatunk Quahog-n kívülre is, hogy segítsünk Peternek kalózzá válni. Ez élete nagy álma. Egyszerű ember, na. 

A játék történetét, questjeit egyébként a sorozat írói találták ki, és a továbbiakban is ők alkotják majd meg a párbeszédeket. Valószínűleg tényleg az lesz, mint a Tapped Outnál, hogy egy-egy érdekesebb epizód megjelenését előkészítendő ahhoz kapcsolódó questeket is meg kell oldanunk. Jó lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)