Hirdetés

Family Guy: The Quest for Stuff - már az intró is zseniális (videó)

|

Ahogy az elrendeltetett, megjelent az új Family Guy játék, melynek sztoriját a show készítői találták ki. Nézzétek meg az intrót most!

Hirdetés

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a The Simpsons: Tapped Out mintájára a Family Guy-ból is free-to-play mobiljáték készül. Magáért a játékért a Tiny Co., a küldetésekért és a hangokért pedig az eredeti sorozat írói és szereplői a felelősek. 

A The Quest for Stuff során a Peter és Ernie, a csirke harcában elpusztult Quahog megmentése lesz a cél, amelyhez a sorozat szinte összes szereplője hozzájárul majd. Segítenünk kell Peternek kalózzá válni, Quagmire-nek megtalálni Gold Digger Islandet, vagy épp megmenteni a polgármestert, Adam Westet a város utcáin végigrohanó bikák elől.

A játékban az arany kagyló a prémium fizetőeszköz, amivel meggyorsíthatjuk a folyamatokat, személyre szabhatjuk a karaktereket, vagy felcicomázhatjuk a várost. A Family Guy: The Quest for Stuff már letölthető a Google Play-ből és az App Store-ból.

Ti kipróbáljátok?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)