Hirdetés

Fifa és Madden játékok iPhone-ra

|

Az EA szépen halkan, talán véletlenül, bejelentette, hogy a Fifa, és a Madden sorozat iPhone-ra is ellátogat.

Hirdetés

Aki esetleg nem tudná, az iPhone elég szép részesedéssel bír a hordozható készülékek piacán. Nem meglepő. hogy egyre több játék jelenik meg erre a platformra. Az már meglepőbb, hogy az EA mintegy véletlenül tesz csak említést, két legnépszerűbb játékának iPhone verziójáról.

A Spore Origins sajtóközlemény alján olvasható, szinte apróbetűs részként, hogy a Fifa 10, valamint a Madden 10 "hamarosan" érkezik iPhone-ra. Sehol semmi marketing, semmi nagy bejelentés, csak egy kétsoros mondatocska. Ejjnye. No, sebaj. A lényeg, hogy jönnek. Kétségek azért maradtak. Mert hát mire is számíthatunk? A valószínű válasz, hogy a Fifa 10, és a Madden 10 valamiféle lebutított verziójára. Pedig mekkora fun lenne, ha az EA fiókunk segítségével utazgatás közben is menedzselhetnénk csapatainkat, esetleg átigazolásokat hajthatnánk végre a reggeli munkába metrózás közben, vagy ilyesmi. Kiderül - reméljük - hamarosan. Szerintetek mivel áll elő az EA? A könnyű, vagy a kreatív megoldással?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)