Hirdetés

Final Fantasy VII G-Bike - minijátékból ingyenes mobilos móka

|

A sorozat egyik minijátéka alapján készül mobilos versenycím, Final Fantasy hősök motoron. Ingyen. Van még kérdés?

Hirdetés

A Square Enix ma bejelentette, hogy a Final Fantasy VII G-Bike nemsokára megérkezik az iOS és Android eszközökre. A játék egy minijátékot vesz alapul, mely a sorozatban jelen volt a Final Fantasy VII óta.

Az új mobilos kiadást felturbózzák néhány szerepjáték elemmel, és gyűjthetünk majd benne tárgyakat, testre szabhatjuk járgányainkat, szinteket léphetünk, és folyamatosan fejlődhetünk, hogy megküzdhessünk majd a főellenfelekkel. A G-Bike ingyenesen játszható lesz, így természetesen rengeteg pénzt elverhetünk majd az alkalmazáson belül apróságokra. Egy videót is kaptunk a bejelentés mellé, hogy el tudjuk képzelni, hogy is működik majd mindez a gyakorlatban.

Egyre jobb mobilos bejelentések érkeznek mostanában. A Just Dance Now például megvan?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)