Hirdetés

Firefly Online - megjelenik PC-re és Macre is

|

Ugye senki sem feledkezett még meg a zseniális sci-fi sorozaton alapuló játékról? Pár hónap, és tiétek a világ!

Hirdetés

Utoljára júliusban adott életjelet magáról a Firefly Online. Akkor még arról volt szó, hogy a stratégiai online szerepjáték hibrid mobil eszközökre fog csak érkezni, ami nem volt meglepő infó, tekintve, hogy a két fejlesztő csapat (QMXi és a Spark Plug Games) munkásságát tekintve.

Ma viszont a rajongók számára örvendetes hír futott be: nyáron már játszhatjuk is a játékot, ráadásul PC-n és Mac gépeken is lehetőségünk lesz erre. Az eredeti tervek szerint természetesen okostelefonokra és tabletekre is megjelenik, de legalább a nagyképernyőn is élvezhetjük majd a (remélhetőleg) kiváló sci-fi mókát.

A játékosok egy űrhajó kapitányát alakítják majd, legénységet toboroznak, missziókat teljesítenek, és a többi játékossal kereskednek. Ha már a sorozat nem tartott sokáig, remélhetőleg a játék tényleg boldoggá teszi majd a rajongókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)