Hirdetés

Five Dates és még 4 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A hét egyik kiemelt játéka egy interaktív rom-kom, de több rejlik benne, mint gondolnátok.

Hirdetés

Mostanában korlátozottak a lehetőségeink, ha randiznánk: vagy valamelyik fél lakásában tartjuk a találkozót, vagy valahol a szabadban, mivel az éttermek nem jöhetnek szóba. Az ismerkedést segítheti a videóchatelés is, melynek népszerűsége nem csak a meetingek miatt nő, egyre több randialkalmazás teszi elérhetővé közvetlenül. A Wales Interactive-ot ez ihlette meg Valentin nap alkalmából kiadott játéka megalkotásakor.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Five Dates (iOS) - 2290 Ft

A Wales Interactive elsősorban FMV játékairól ismert, ez a stúdió adta ki a The Bunkert, a The Complexet és a The Shapeshifting Detective-et is, nem beszélve a talán legismertebb alkotásáról, a Late Shiftről. Újdonsága a Five Dates, amiben a főszereplő, Vinny egy randiapp segítségével igyekszik kapcsolatot kialakítani öt leányzóval. A döntéseinktől függ, melyik próbálkozás hogy sikerül.

Reset Earth (iOS, Android) - ingyenes

Az ENSZ megbízásából készült a Reset Earth, amiben 2084-be látogathatunk el, hogy segítsünk három tininek megmenteni a világot, és ne haljon meg mindenki 25 éves korában. Utazhatunk az időben, hogy a múlt titkai után kutassunk, és megtegyünk mindent az ózonréteg megóvása érdekében. Ne ijesszen el titeket az adatlapon található első kép, amin a srácnak iszonyú para szemei vannak - a játék maga ennél jobb.

További mobiljáték megjelenések

About Love and Hate 2 (iOS) - 1090 Ft

Fury of Dracula (iOS, Android) - 1790 Ft / 1999 Ft

Hello Town 2048 (iOS) - ingyenes

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)