Hirdetés

Football Manager Mobile 2024 és még 7 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Mobilokon is menedzselhetünk focicsapatokat, reklámok és magas költségek nélkül.

Hirdetés

Bár az F1 Manager annyira nem jött be a Frontiernek, hogy néhány dolgozó emiatt kénytelen volt munkahelyet váltani, egy másik csapat másik menedzserjátéka évek óta kitartóan szárnyal. A Football Manager sorozat új része mobilokra viszont rendhagyó módon érkezett meg: a Netflix játékkínálatának részeként érhetjük el. Ez azért jó, mert alacsony áron juthatunk hozzá, és azért rossz, mert csak addig játszatunk, amíg él az előfizetés - mindenki döntse el maga, örül-e vagy sem.

Nem ez volt egyébként mobilos fronton a legmozgalmasabb hét, alább láthatjátok az újdonságokat.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Football Manager Mobile 2024 (iOS, Android) - Netflix előfizetéshez kötött

A Football Manager sorozat új részében számos játékmenetbeli finomítás teszi még jobbá a focicsapat-irányítás élményét. Meccsek közben új opciókkal igazíthatunk a taktikán, alaposan felkészülhetünk az előttünk álló mérkőzésekre, és jó teljesítményünkkel a megítélésünkön is javíthatunk. Aki most kezdene bele, egy alapos oktatómóddal ismerheti meg a Football Manager játékok alapjait.

További mobiljáték megjelenések

Blazing Star ACA NEOGEO (iOS, Android) - 1790 Ft

Cozy Solitaire (iOS) - 999 Ft

CubeQuest - a QB Game (iOS, Android) - 1990 Ft

Great Conqueror 2: Shogun (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)