Hirdetés

Fortnite - lehet, hogy nem kerül fel a Google Play Store-ba

|

A játék honlapján szereplő infók arra utalnak, hogy a Fortnite androidos változatát nem fogjuk tudni az alkalmazásboltban megtalálni.

Hirdetés

Nagyon sok még a kérdőjel a Fortnite: Battle Royale androidos változata körül. Annak kapcsán is vegyesek a pletykák, hogy mikor fog megjelenni.

Hirdetés

Az xda-developers mélyre ásott a játék mobilos honlapjának fájljaiban, és olyan szövegeket, valamint képeket talált, amik arra utalnak, hogy közvetlenül a site-ról lesz letölthető a játék, nem pedig a Google Play Store-ból. Ennek egyik oka lehet, hogy az Epic Games nem akarja a bevételek 30%-át a Google-nek adni, és míg iOS-en - hivatalosan - nincs lehetőség arra, hogy a felhasználók az App Store-on kívülről telepítsenek alkalmazásokat, Androidon szabad a pálya.

Szintén az xda-developers szellőztette meg, hogy a játék ideiglenesen, közel egy hónapig Note 9-exkluzív lehet. Elvileg a telefonnal együtt, augusztus 24-én jelenik meg, majd szeptember 23-án teszik elérhetővé további 40 androidos készülékre. Várunk és izgulunk amiatt, hogy mi igaz ebből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)