Hirdetés

Galaxy on Fire 2 Full HD érkezik PC-re augusztusban

|

Ezt is megértük - nagy mobilos/tabletes siker jelenik meg PC-n, HD verzióban!

Hirdetés

Általában nem rossz, ha egy játéknak 90-es a MetaCritic eredménye - a Galaxy on Fire 2 pedig elérte ezt a sokak számára csak álomnak tűnő osztályzatot. 

Talán ez is lehetett az oka a Fishlabs (tavalyi díjnyertes árleszállításáról a MACWorldben számoltunk be) azon döntésének, hogy  iPhone, iPad, iPod touch, Mac és néhány Android eszköz (Xperia Play és Tegra2-Chipsetes gépek) után PC-re is kiadja majd sokszoros díjnyertes űrszimulátorát. Maga a sorozat több, mint 20 millió mobileszközön fut már, a PC-s verziót (amelyből lesz Steam, illetve dobozos verzió) a bitComposer Entertainment Ag készíti el.  

A játékban 20 különböző csillagrendszert, 100 egyedi űrállomást és 30 teljesen testreszabható űrhajót használhatunk - s mindemellett egy teljesen angolul beszélő, izgalmas sztori részesei is lehetünk.

Íme a Galaxy on Fire 2 új kiegjének,a  Supernovának a trailere:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)