Hirdetés

Game of Thrones: Ascent - közel a mobilos megjelenés

|

A tavalyi év egyik legnépszerűbb Facebookos játéka heteken belül megérkezhet mobilokra, így hamarosan bárhová magunkkal vihetjük a Hét Királyságot.

Hirdetés

A játékot fejlesztő Disruptor Beam még januárban jelentette be, hogy készülget a mobilos port, megjelenési dátummal azonban nem tudtak szolgálni. Az elmúlt két hónapban úgy látszik jól haladt a fejlesztés, hamarosan ugyanis piacra dobják a Game of Thrones: Ascent iOS és Android változatát.

A csapat már a böngészős változat készítésekor tudta, hogy mobilra is meg szeretnék jelentetni az Ascentet. Össze is álltak a Kongregate-tel, akik 2010 óta egyre keményebben vesznek részt a mobilos piacon. Mióta az oldalt felvásárolta a GameStop, közel 7 millió mobilos letöltés zajlott rajtuk keresztül.

A hamarosan érkező Trónok Harca 4. évaddal a játék története is bővül majd, így akkor is érdemes lehet visszanézni, ha már rég letettétek a kardot. A szövetséggel, intrikával, taktikával, no meg Facebookos megosztásokkal tarkított játékkal több mint kétmillió ember játszott a közösségi portál és a Kongregate falai közt.

A megjelenésnek előbb az iOS felhasználók örülhetnek majd, de szorosan követik őket az Androidosok is. Pontos dátumot ugyan most sem mondtak, de a megjelenést kora tavaszra lőtték be, az pedig már igencsak itt van a nyakunkon.

Nektek hogy tetszett a Game of Thrones: Ascent? Behúzzátok mobilra is? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)