Hirdetés

Game of Thrones: Ascent - hamarosan mobilokon

|

Ha nem tudsz mit kezdeni Trónok Harca függőségeddel a negyedik évad startolásáig, legalább az Ascenttel elütheted az időt.

Hirdetés

A Game of Thrones: Ascent hatalmas népszerűségnek örvend Facebookon, de a fejlesztő Disruptor Beam úgy véli, van még olyan, akit nem sikerült a függőjévé tenni. A csapat hamarosan átportolja más platformokra, nemsokára az androidos és iOS-es eszközökkel rendelkező játékosok is igazgathatják saját guildjüket.

Persze azoknak sem kell feladni eddig elért eredményeiket, akik már most is aktív játékosok: a böngészős és mobilos változat szinkronizál egymással, mivel ugyanazzal a felhasználói fiókkal működnek.

A „valamikor a közeljövőben" megjelenő játék minden jelenleg elérhető tartalma marad, illetve a tavasszal visszatérő sorozat eseményei alapján folyamatosan bővülni fog - hogy minden változást megérts, érdemes lesz követned a Trónok harca 4. évadát.

Ne feledjétek, 2014-ben jön még a Telltale-féle epizodikus Trónok harca játék is, amiről egyelőre keveset tudunk, de heves izgalommal várjuk. Hiszen Telltale. Meg Trónok Harca.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)