Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk két ünnep között

|

Nem tunyult még el annyira a testünk, hogy ne legyen erőnk egeret, billentyűzetet, kontrollert, vagy épp telefont venni bejglitől ragadós kezeinkbe.

Hirdetés

Daev - Ma már majdnem játszottam egy kicsit, de aztán enni kellett és aludni és mire megint odajutottam volna kész volt a vacsora. Ebben a pár napban inkább a kilók gyűlnek, mint az XP-k...

Paca - Tizenhárom óra és kilenc perc alatt végigjátszottam a The Last of Ust, az érzéseimet pedig a GTA Online világában próbáltam elnyomni. A GH dobom lábrésze sajnos elkezdett triplázni, úgyhogy amíg a családnál vagyok, nincs dobolás, de a gitár azért működik, úgyhogy talán mégiscsak lesz rokkolás. Vár még rám a The Walking Dead játék második évadának első része is, meg az Xbox Live akciójának keretében beszerzett rengeteg játék. Úgyhogy inkább eszek valamit.

Szada - Bár még a legutóbbi játékot sem játszottam végig, a nosztalgiázás - no meg egy rokon - kedvéért elővettem a Beyond Good & Evil lemezt és sokadszorra is nagyokat szakadtunk Pey'J jellemén. Hol a második részem Ubisoft, hm? HOL?!!!

BZ - Basszus, Beyond Good & Evil! Köszönet az említésért, már épp azt hittem, hogy maradok WoWozni, de most rácsigázódtam. Ráadásul, mintha kiadtak volna belőle egy enhanced editiont felturbózott grafikával, vagy rosszul emlékszem? Na, rákeresek, megveszem, egyszer van karácsony (után három nappal), megérdemlem. De azért csak benézek WoWra is, elkezdtem egy druidát is felhúzni, a neve Jackdanielle - na, vajon honnan merítettem ezt a csodás ötletet?

Gyu - Tudom, hogy hihetetlenül hangzik, de tetszik a Left 4 Dead 2, így azzal tuti játszani fogok. S tekintettel a nagy karácsonyi zabálásra (és a Steam árleszállításra) a Don't Starve is készen áll, hogy kipróbáljam, nagyon jókat hallottam róla. S ott van még egy igen ígéretes indie cím, a DarkOut, amely végülis egy 2D-s, MineCraft szerű kaland...Ezek mellett pedig ihletet kaptam BZ bejelentésétől és magam is zenélni fogok a hétvégén egy új projecttel kapcsolatban.

Szonja - Kezd kissé túl nagy lenni a család, azaz: két zabálás között sokat kell utazni. Ennek következtében ezen a hétvégén a mobilom az egyetlen konzolom. Egyelőre a Rovio-féle Tiny Thief-et tolom, aztán böngészem tovább az App Store-t.

Dudu - Kövezzetek meg, de sosem értettem, mire fel ez az évek óta tomboló zombiláz. Az őrületes L4D2 akciót viszont vétek lett volna kihagynom, és miután kipróbáltuk a kooperatív mókát, azt kell, hogy mondjam: kezdem kapiskálni a lényeget. Szóval ha lesz időm, mindenképp az élőholtakat ütöm, vágom, lövöm, mindaddig, amíg futja az életerőmből.

Eprespuszedlee - A leleményes Wolfy idejében észrevette az steames akciót és letöltötte a Left 4 Dead 2-t, úgyhogy a Broken Sword 5 - The Serpent's Curse első epizódjának tesztelését szakítottam meg egy zombikaszálós halálvágtával, amiben a nagybátyám, az öcsém és a Jani (hát tudjátok) voltak a partnereim. Van egy olyan érzésem, hogy a teszt megírása után még lesz folytatása a négyesfogatú élőhalott hentelésnek. A Guild Wars 2 pedig alap, amióta újra elkezdtem egy guardian sylvari karakterrel - rendesen aprít a kicsike.

Nightwolf - Meglovagolva az ingyenességet, az „akkor is köll, ha szaladni köll vele" érzést, és hatalmas zombiirtást végzünk a brigáddal, ami néha döcögősen megy. Élvezem, addig a pontig, amíg a párocskám arrébb nem lök, hogy „Na húzzál innen! Majd velem megcsinálják ezt a pályarészt!"... És megcsinálják... Így marad nekem az örök Guild Wars 2, abban legalább király vagyok (habár ott is inkább a farkasom dolgozik helyettem...)

Sophiaso - Éppen azon tanakodom, hogy mit vegyek meg legközelebb az Xbox Live marketplace-en, úgyhogy a leárazások és a régebben betárazott demók között válogatok. Most a Contrast és a Brothers: Tale of Two Sons van terítéken, ezekkel szemezek, és nagyon úgy tűnik, hogy vétel is lesz mindkettőből.

RG - Úgy tűnik, hogy az idei év számomra a nagy újrakezdésekről szól, legalábbis ami a játékokat illeti, mindenképpen. A Homefront, az Euro Truck Simulator és a Just Cause 2 után most az alkoholfüggő és az életbe igencsak belefáradt, de meghalni képtelen Max Payne harmadik kalandjai kötik le a minimális szabadidőt. Nem akartam én ilyen hosszú órákat rászánni, csak egy kicsit lövöldözni karácsonykor, mert miután megjelenéskor beszereztem, a temetői csetepaté után ráuntam, ami leginkább annak köszönhető, hogy az említett helyszín szépen visszaadja az első és a második rész hangulatát, viszont utána folytatódik a lélektelen darálás. Most azonban már szinte csak néhány száz halottat kell legyártani és nézhetem a stáblistát, de még mindig lenyűgözőnek tartom ezt az egészet. Így tehát nálam az óév búcsúztatása is valószínűleg hullagyárral fog megtörténni és szépen átlövöldözöm magam 2014-be, ahol aztán majdcsak megjelenik végre egy Mafia 3. Vagy nem.

Hunter - A hétvége legnagyobb részét most is a League of Legends csataterein fogom eltölteni, bár a változatosság jegyében most egy kis Left 4 Dead 2 és némi Starbound is be fog csúszni. Egyébként a The Wolf Among Us is ott figyel már az Xbox merevlemezén, és ahogy mostanában teljesítek LoL-ban könnyen lehet, hogy a harmadik meccs után eldobom az egeret és felmarkolom a kontrollert.

Chavalier - A karácsonyi sürgés-forgás közepette észre se vettem, hogy megérkezett a Wasteland 2 bétakulcsom, tehát a The Last of Us okozta érzelmi sokk kiheverését minden posztapokaliptikus szerepjátékok ősapjával, pontosabban annak egyenesági leszármazottjával tervezem eltölteni.

kacor - Miután kivégeztem a tündérien bugyuta Gomót, Asphalt 8-azom és nekiesem újra a Baldur's Gate Enhanced Editionnak. Plusz egy kis Arkham. Szilveszterkor meg csapatjuk a Guitar Herót!

Flatline - Gone Home és Papers Please, plusz Vita-n a Persona 4 Golden. Zsófi egyszerûen imádná :))

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)