Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Elefántcsont tornyunkba zárkózva játszunk tovább, mert ugye örök élet és ingyen frag jár mindenkinek.

Hirdetés

mazur - Van némi elmaradásom néhány GameStar-cikk terén, úgyhogy nem fogok egy percet sem játszani sem a Dark Souls II-vel, sem a Hotline Miamival, amíg ezeket nem abszolválom. Ez csak nyilvánvaló, hiszen első a munka, csak aztán a szórakozás - ez az én filozófiám. Máskülönben nem is tudnék a tükörbe nézni. Megvár az a játék!

HP - Egy kis InFamous: Secon Son nem rossz hétvégi móka, de csak ismerkedünk, sajnos nincs sok időnk egymásra. A látvány megkapó, a hangulat egyelőre fekszik, a többit meg már mazur egyébként is leírta. Engem mondjuk a grafitis részek idegesítenek inkább, de ez egyéni ízlés kérdése.

Dutchman - Ha minden igaz, a mostani hétvégém ismét South Park: The Stick of Truth maraton lesz, de persze mellette nekiesek a PlayStation Plus új instant játékainak. Nem vagyok nagy sportjáték rajongó, de egy ingyenes PES 2014-nek ki tudna ellenállni? Természetesen a retro kedvenceim sem lesznek elhanyagolva, a lényeg az, hogy valamennyi játék is lesz, hiszen itt a jó idő, itt az ideje bebarangolni pár régóta hanyagolt túraútvonalat és le kellene már porolni a futócipőt és az íjászfelszerelést is.

BZ - Ezen a hétvégén renitens leszek, legalábbis gémsztárilag. Ma (tehát szombaton, tehát már indulhatsz is) este lesz a 40. születésnapommal összekötött koncertem, ezért a hétvége első napját cuccolás, beállás és egyebek töltik ki, no meg maga a koncert. Vasárnap pedig, immár tényleg 40 évesen végigolvasom a napot az ágyban, macskát vakargatva. Jövő héttől persze visszatérek Digitáliába, de ezt a hétvégét így terveztem, és remélhetőleg így is lesz. (Oké, oké, naponta egyszer, 5 percre benézek a Rust szerverre, mert ha folyamatosan látogatom a házikómat, nem kezd el rohadni). Szóval, gyertek koncertre. Elvben jó pár GS-közeli emberke is lesz, tehát olyannak ígérkezik, mint egy GameNight konzolok nélkül. Na, idegyereittazinfó.

Stöki - Miután egy hétig mesteremberek kezében volt az életem - sőt, a netkapcsolatom -, ez a hétvége a lakásfelújítás utáni takarításé. Viscera Cleanup Detail live, azaz FPS nézetben ráfekszem a fókára és felvakarom a mutrát a padlóról. Van több pálya is, de a fürdőszobában véget érnek a csaták.

kacor - Totál rákattantam a több év játéka díjat beseprő, most DLC-vel együtt iPadre is megjelent FTL-re. Az én formám, hogy közvetlenül előtte vettem meg az Out there-t. Bár igazából jól kiegészítik egymást. Aki kicsit is szereti a scifit, a kalandot, a rouge like-okat és/vagy a stratégiai játékokat, ne hagyja ki!

Mocsy - Hétvégén Varsóban vagyunk a Wargaming Grand Finals rendezvényén, szóval nemigen lesz időn játszani. World of Tanks meccseket viszont nézni fogunk, nagyon kiműveljük magunkat ezen a téren. Elmondhatom, hogy a meccsek első 9 perce tömény unalom, de aztán ahogy közeledünk a meccs végéhez felpörögnek az események. Ráadásul amikor a lengyelek az utolsó 10 másodpercben rommá lövik az egyesített ukrán-orosz páncélosokat, na azt az élmény megfizethetetlen.

Dudu - Nálam őrületes Batman: Arkham Origins Blackgate - Deluxe Edition tesztelés folyik majd, illetve belekóstolok a The Incredible Adventures of Van Helsing világába is, mely e havi teljes játékunk. Most, hogy így egymás után van a két cím, eszembe jutott egy vicces crossover, melyben abból adódnának a bonyodalmak, hogy ifjabbik Van Helsing félreértelmezi a Denevérember nevét. Vajon ki lenne a végső győztes?

Daev - Ezt a hétvégét a The Incredible Adventures of Van Helsing II tesztelésével töltöm és erről majd Wolfival közösen írunk is nektek valami szépet. Közben persze a már indokolatlanul hosszú ideje életben lévő DayZ karakteremet is meg kellene öletni valakivel.

Tonight - Egy eszméletlen csütörtöki Dürer Kertes koncert után tökéletes lazításnak tűnt újra visszatérni a GTA V hatalmas világába, és nekiesni a fő történetszálhoz mellékelt több órányi mellékküldetésnek és titoknak, amelyek közt némelyik legalább annyira ötletes és szórakoztató, mint a főküldetések leghumorosabb pillanatai.

Gulius - Előkapartam a Dragon’s Dogma nevezetű csodát, mert már régen öltem sárkányokat izomból. Aztán valami hirtelen elmezavar okán töröltem is lvl200-as karimat, mert már untam, szóval mostan megnit csak settenkedni merek a rengetegben kis 20-as szintű pawnom társaságában…

Ancsaa - A hétvégén a laptopom éppen a németországi szervizét látogatja, így a gameres tevékenységeimet egy picit régebbi készüléken fogom kiélni, ezért visszautazok egy kicsit az időben és leporolom az Age of Empires első részét, majd elindulok a japánokkal világuralomra törni. Igen, vannak ilyen elképzeléseim...

Szada - Az Age of Mythology: Extended Edition meghozta a kedvemet az eredeti változathoz, ezért megpróbálom előbányászni a szobám mélyéről, és ha sikerül, akkor jöhet a tiszta játék... persze csak addig, amíg el nem csábulok az ATM OF EREBUS, az O CANADA és az ISIS HEAR MY PLEA lehetőségeitől. Ugye mindenki tudja, hogy mire gondolok?

Paca - Hihetetlen, hogy az elmúlt egy hónapban mennyi király mobilos játék jött. Ezt nyilván ti is tudjátok, hiszen olvassátok a heti ajánlót, nézegetitek a napi leárazásokat, satöbbi, satöbbi. Most épp az április 10-én megjelenő Trials Frontiert tesztelem, a következő GS-ben (meg egyébként itt, a GSO-n is) elmondom majd, milyen lett. Közben elkezdtem ráfüggni a Hearthstone-ra is, még nem tartok benne sehol, de állítólag előbb-utóbb úgyis fizetnem kell a jobb lapokért. Meglátjuk.

Nightwolf - Muszáj azt hazudnom, hogy (még mindig nagyon hosszú neve van) a The Incredible Adventures of Van Helsing II fog csak pörögni a gépemen, mert ha nem így lenne, akkor minimum 2 helyről kapnám az állcsúcsost. De már kaptam egy tucatnyi öklöst a képembe az életem során, ezért nem félek annyira, így leszek oly bátor és botor, hogy pár kör Guild Wars 2 is beleférjen.

Eprespuszedlee - Olyan szélesre tárta kapuit a The Elder Scrolls Online, hogy még nekem, nyamvadt kis hentelőnek is sikerült valahogy beszivárognom az egyiken. Így már vénülő kezemmel fogom meg az egeret és tekerem a középső görgetőkereket. Még nem ismerem eléggé e terepet, de vígan vájom ki a beste beleket. Feszesre gyúrom frissen szerzett elfemet, megcsinálok jó pár questet és megírom nektek a tesztet.

Sophiaso - Ezen a hétvégén hazajöttem Nyíregyházára, így a videójátékozás kimarad a következő napjaimból. Cirkuszba viszont valószínűleg elmegyünk a családdal, szóval a kikapcsolódás garantált!

- A múlt héthez hasonlóan a két hack and slash, a Diablo 3 és a Path of Exile fogja kitölteni a játékra szánt időm nagyját. Viszont a Trónok harca sorozat új évadának indulása kapcsán mindenképp szeretném kipróbálni a Game of Thrones Ascentet. Kicsit aggasztó, hogy jelenleg a legjobb GoT-játék a facebookon van, de egy próbát mindenképp megér.

Gyu - Még utolsó erőfeszítéssel megcsinálom a Mirror Invasion eventet a romulán karakteremmel is a Star Trek Onlinben. Emellett Godus-t tolok változatlanul (új peccs van, újra kell kezdeni mindent), építgetem a kis világomat a Minecraftban és végre jut talán időm arra, hogy megnézzem, milyen is a SimCity most, hogy offline is lehet játszani vele.

Kaci - Mivel az alaplapom még mindig egy szervizben várja a feltámadást, ezen a hétvégén sem lesz részem túl sok játékban. Sajnos daev gépén se találtam semmi izgiset, de hál'isten van még pár zh és beadandó amivel elfoglalhatom magam a következő pár napban. Feszültséglevezetés céljából pedig nagy valószínűséggel előkerül a Dead Island, amit a hétközi Steam Sale keretein belül potom pénzért sikerült beújítani.

Chavalier - Nyakunkon a lapleadás, ezért a mostani hétvége szinte kizárólag a beérkezett printes cikkek szövegének finomhangolásáról szól (nem maradhat bennük egyetlen zavaró szóismétlés, vagy sután megfogalmazott gondolat sem). Amennyiben mégiscsak akadna egy-két szabad órácskám, akkor elkezdem végre a Dark végigjátszását, ha már egyszer megérkezett a csomagocska Németországból közel egyéves késéssel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)