Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Lovak, gázcsövek, vírusok és beteg sorozatok kínozzák a kollégákat. Egy nem annyira játékos hétvége krónikáját olvashatjátok.

Hirdetés



Szonja - Sorry, semmit, ez a hétvége teljes egészében a lovaké:)
(aDaM szellemes válaszának közlésétől inkább eltekintünk, ha nem sértődtök meg. Ha pedig duzzogás lesz a vége, akkor is.)

Vanda - Mindig megkapom én is a kérdést, pedig tudjátok jól, hogy nem játszom. Legalábbis nem abban az értelemben, ahogy ti.
A hétvégémet és a jövő hetemet is a lemezeim válogatásával töltöm, mivel tegnap kiderült, hogy 15-én két buliban is zenélek. Gut? Gut. Főleg, ha addig meggyógyulok.

Mocsy - Hétfő éjféltől itt a Heart of the Swarm, ennek örömére előszedem a StarCraft 2-t és végigjátszom a hétvégén, kell egy kis gyakorlás, mielőtt elindítom Kerrigan bosszúhadjáratát.



HP - Ezen a hétvégén nem lehetek otthon, mert valami barom szétfúrta a gázcsövet, így kénytelen vagyok iPaden kikapcsolódni, ha éppen nincs jobb dolgom. Ennek okán a Middle Manager of Justice című Double Fine játék vett le a lábamról, amivel elég sokáig lehet szórakozni, ráadásul az alkotókra jellemző édesded humor itt is átjön. Jópofa sim-jellegű játék, csak ajánlani tudom.



Chavalier - Egy tisztára pucolt merevlemeznek és a Windows újratelepítésének szentelem a pihenőnapokat. Mielőtt azonban bármilyen játékot felengedhetnék rá, pár száz giga lementett adatot kell átnéznem, rendszereznem és katalogizálnom.

Disorder - Csak röviden írok, mert a Tomb Raidert tolom: a Tomb Raidert tolom.



aDaM - A hétvégén nem tudok játszani, ugyanis Krisztián ajánlott egy sorozatot, hogy nézzem meg, mert a legeslegjobb. Bár ne tette volna...
Elkezdtem nézni, és amikor kivéreztettek a harmadik percben egy 10 éves kisfiút egy képregényboltban, már éreztem, hogy soha többet nem kérek tőle tanácsot sorozat ügyben...
De akkor már rajta voltam sajnos a cselekményen. 40 perccel később, egy fickónak a szemébe paprikát szórtak, majd homokot, utána fehérítőt, és legvégül egy kanállal kiszedték. Na, itt hangos káromkodások közepette akartam felhívni és leüvölteni a fejét…az asszony visszafogott. Lelkileg és testileg is pokol következik mindkét nap. 6 részes minisorozat. UTOPIA. Köszönöm Dis! Keresek majd neked én is valami szépet, jó?


Gyu - Mindenféleképpen SimCity - amikor épp nem omlanak össze a szerverek. Egyébként néha úgy érzem, túlzottan reálisra sikerült a dolog, mindenesetre mindenkinek csak ajánlani tudom, aki a stílust bírja. Emellett változatlanul a romulánoknak segítünk a Star Trek Onlineban (ja és ennek kapcsán lassan felszereljük a hajómat, ami - állítólag - a legdrágább típus az egész játékban). A múlt héten elkezdett OpenTTD játszmát is folytatom még biztosan, szóval lesz elfoglaltság bőven.



Paca - Túl a Max Payne 3-on (ami nekem egyébként nagyon tetszett), ideje nekiállni az Xbox Live Ultimate Game Sale keretében vásárolt játékoknak. Az első a BioShock lesz, aztán az Arkham City, majd a Kane and Lynch: Dead Men és a Rainbow Six: Vegas. Ja, természetesen nem a hétvégén, ez nagyjából az elkövetkezendő három hónapom-fél évem programja...



RG - Sniper Elite: Nazi Zombie Army, mert valahogy a teszt megírása után is érdekelt, hogy mi a helyzet ezekkel a halott katonákkal, és miként fogom őket visszakergetni oda, ahová egyszer már megtértek.



Nightwolf - Guild Wars 2! Ennyi! Kitenyésztettem egy sziklamorzsoló Norn harcost, most pedig egy bájos, szőke csajszivadásszal csapatom, természetesen őt már a saját fajtámból választottam. Csinos hölgyeményt lehet kreálni ebben a játékban, nem mondom. Ha esetleg álmaimban megjelenne, akkor... őőő... hát na, tudjátok: megkérném, hogy főzzön egy jó kis bélszaggatós chilis babot.



Dudu - Sajnálattal konstatáltam, hogy a Tomb Raider már nem úgy fut a gépemen, ahogy kéne, egészen pontosan sehogy sem fut. Úgyhogy gondolkodom egy Kickstarter projekt elindításán, amiben új masinára gyűjtenék, siker esetén pedig az adakozók az örömömnek örülhetnének. Addig is tovább nyúzom a Rochard-ot, az még legalább elindul.



Gulius - Most hogy megjött a Citadel DLC én előkapom a Mass Effect 3-at és letolom újra. Mostan már csak a mentésemet kell előkeresni, visszatenni Ashley fényképét a monitor mellé és néha leszakadni a Ni No Kuniról, mert az még legalább 1 hónapig leköt...



Szada - A sorra kiszivárgó The Witcher 3: Wild Hunt anyagok hatására úgy döntöttem, hogy újra előveszem a második rész bővített változatát, tehát a hétvégén a The Witcher 2: Assassins of Kings - Enhanced Edition lesz terítéken. Mivel még nem volt szerencsém Andrzej Sapkowski A végzet kardja (Vaják II) című könyvéhez, igyekszem a két terméket összehangolni, és amikor nem a regényt olvasom, akkor Blaviken Mészárosának kalandjait lesem a monitoron



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)