Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

VHS-korszak, moszkvai metróalagutak, csontstratégia és év játéka jelölt. Erős konkurenciája támadt a csodás időjárásnak.

Hirdetés



Szonja - Azon kívül, hogy letudjam a kötelező locsolásokat a FarmVille 2-ben, sajnos kb. semmire nem lesz időm. Túl sok a vasárnap esti, hétfő reggeli határidő, úgyhogy játsszatok helyettem is, sokat. Ha valaki esetleg WoW-ozna, őt határozottan kérném, hogy koncentráljon erősen a játékélmény telepatikus úton történő megosztására.



Julcsi - Miután fél nap kemény munkájával megsütöttem életem legszörnyűbb és legrondább tortáját a barátnőm születésnapjára, azt hiszem leülök egy kicsit az Injustice elé és megbosszulom a dolgot. A vasárnap a másnapon kívül nagyon rendben lesz, boldog órákat fogok eltölteni az Alcatrazban az Uprising DLC zombijaival. Az élet szép, és még az is lehet, hogy a világ legrondább tortája finom lesz.



mazur - Pár órája fejeztem be a Bioshock Infinite-et, és már értem azokat, akik nem röstellték így tavasszal elkezdeni évjátékázni (van ilyen szó? most már van). Tény, az utolsó nagy összecsapás hardon rettentő frusztráló volt, de szerencsére a gyerekek nem voltak otthon, és nem hallották, miket ordibál apa a tévé felé.



Mocsy - Teljesen beszippantott a Metro: Last Light béta verziója. Keleti szomszédaink ismét olyat alkottak, melyet nagyon nehéz letenni. Amellett, hogy élvezetes, még szép is, ráadásul elég hosszú, már 12 órája nyüstölöm és még mindig nem értem a végére. Ha rajtam múlna akkor bizony magasabb értékelést kapna, mint a Crysis 3. A 2013/05-ös GameStarban nagyon komoly teszt várható róla...



HP - Bocs, nem érek rá, a Far Cry 3 megkésve bár, de törve nem elvette az életem. Az első 10 perc borzalmas, utána viszont megnyílik egy csodás szabad játék, magával ragadó látvánnyal, csillagos ötös hangulattal. Tavaly kimaradt, nagy hiba volt.



Chavalier - Amikor a kezembe kaphattam a helikopter gépágyúját, és megszólalt a Long Tall Sally Little Richard előadásában, akkor már tudtam, hogy menthetetlenül elvesztem. Teszek én arra, hogy a Far Cry 3: Blood Dragon csupán annyi rokonságot mutat a Far Cry 3-mal, hogy ugyanarra a vázra húzták fel, ha egyszer a gyerekkoromat meghatározó VHS-korszak hamisítatlan légköre lengi be minden egyes bitjét és byte-ját.



Daev - Most az Injustice Gods Among Us-szal mérünk csapást a családi békére, de hamarosan abba kell hagynunk, mert hétfőre le kell adnom egy egyoldalas kis szösszenetet a Call of Duty Black Ops 2 legújabb DLC-jéről, az Uprisingról. Még csak másfél órát toltam bele, de már most látszik, hogy az egy oldal nagyon szűkös lesz, mert itt bizony akad érdekesség.



Gyu - Egyik "célpont" a hétvégén a Victoria II: Heart of Darkness, amelyből tesztet is kell írnom. Emellett megérkezett a Neocore-féle Van Helsing pre-release verziója is, amelyet egészen biztosan kipróbálok, lévén eddig is játszottam vele. Ami a megszokott dolgokat érinti, természetesen Star Trek Online várható, egy kis Galactic Civilizations II-vel fűszerezve. Jövő héten pedig Dragon's Prophet stressz teszt, majd Neverwinter béta hétvége stb... szegény én....



RG - Leginkább azt fogom játszani, hogy a kezemben szorongatok egy 220 oldalas jegyzetet a közigazgatási, alkotmányos és jogi, gazdálkodási és pénzügyi, információbiztonsági és adatvédelmi, valamint EU-s és közigazgatási szervek működése alapismeretekről. Aztán ha szerdán kiderül, hogy volt értelme, akkor talán 3 hét után végre ismét bekapcsolom a gépemet.

Nightwolf - A kis vadász karakterem végre 80-as lett a Guild Wars 2-ben, így ideje felvágásból körberohangálnom, hogy mindenki jól láthassa: megérkezett az új sheriff a városba, tessenek behúzni a füleket és a farkakat. Persze az első azonos szintűnél már vonyítok, mert olyan büntető fityeg a hátán, hogy inkább azonnal kilogolok!



Paca - Fél 10-kor tettem le a Wii U kontrollerét, mivel nagyon nehéz kiszabadulni LEGO Cityből. Ez részben annak tudható be, hogy minden idők egyik legjobb legós játékában barangolhatok kedvemre, részben pedig annak, hogy hétfőre egy két oldalas cikket kell leadnom róla, és 8 óra játék után még csak a játék feladatainak 8 százalékát teljesítettem. Rex Fury pedig még mindig szabadlábon van...



Szada - Jó kollégához híven minőségellenőrzést végeztem a 2013/04-es GameStar teljes játékán, ami nem sikerült túl jól időbeosztás szempontjából, mivel a Deus Ex: Human Revolution csak nem akart elengedni, még az ágy hívogatásánál is meggyőzőbb volt Adam Jensen sokat mondó nézése: "csak még öt percet..."



kacor - Egy update kapcsán felfedeztem újra az azóta Draw Maniára átnevezett Charadium-ot, ami a Draw Something ihletője, csak épp nagyságrendekkel jobb nála. Alvás helyett is rajzolok...

Dudu - Nálam ezúttal a napozás és focizás van terítéken, és kivételesen nem a Far Cry 3 - FIFA 13 párosra gondolok, hanem az igazi mókákra. Itt a nyár, itt van újra, ki hát a szabadba!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)