Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Két fokhagymás, sajtos-tejfölös lángos elfogyasztása között jut azért időnk játszani is.

Hirdetés



Eprespuszedlee - Épp egy Guild Wars 2 fesztiválon vagyok a hétvégén. Eszméletlen a hangulat itt Lion's Arch-ban. Van itt minden, lángoló, faragott sárkányszobrok, mutatós hologram lények, este színpompás tűzijáték, Dragon Ball kidobós labdajáték és Moa verseny a vállalkozó kedvűeknek, továbbá több ponton botolhatunk cukorkákkal teli pinatákba. Ez utóbbiakat mindig széttöröm, ha az utamba esnek, ugyanis a bennük lévő édes finomságokat gyönyörű, áttetsző szárnyakra cserélhetjük, amivel a kosztümünket ékesíthetjük. Ezen a Dragon Bash eseményen csak a szerencsésebbek villoghatnak ilyesmivel, úgyhogy még bele kell húznom a gyűjtögetésbe.



Sophiaso - Ma féláron megvásároltam a The Cave-et Xbox Live-on, úgyhogy meg is van a hétvégi játékprogram. :)



mazur - The Last of Us, nyilván. Ha véletlenül végeznék vele a hétvégén (amire őszintén szólva nincs sok esély...) akkor vagy multizgatok vele, vagy belekezdek a Catherine-be vagy a Kingdoms of Amalurba, mert eddig mindkettő kimaradt. Még jó, hogy az egész heti inferno után végre hétvégén szar az idő, thanks Obama.



HP - Végre kis idő akadt játszani, szóval BioShock Infinite (nagyon kemény a sztori, én már össze vagyok zavarodva teljesen), State of Decay (csúnya, mint a balsors a Himnuszban, de van benne fantázia, zombi és lootolás mindenek felett), és a Deadlight (továbbra is hangulatos darab, kicsit repetitív, nem egy örökmécses, de szintén zombis) került terítékre. Most ennyire futotta, nem az igényesség visz a sírba, tudtuk ezt eddig is.



Chavalier - Erre a hétvégére az a néhány kör Mortal Kombat jelentette a játékot, amit a pénteki GameNight keretében sikerült abszolválnom. Mire ezeket a sorokat olvassátok, már a Velencei-tó partján süttetem a hasam. Ellenfelem előbb Rékut küldte a padlóra, hogy aztán velem törölje fel, de nem kis örömömre visszarázódtam a pofozkodásba a végére, így az utolsó párharcot már én nyertem. Ugye szerintetek sem hagyott nyerni? Ugye nem?



Daev - A hétvégét egy epic GameNighttal indítottuk, ahol volt szerencsém a magyar játékvilág krémjével Mortalozni, Injustice-ozni és Guitar Herozni, úgyhogy innentől már nem lehet sokkal jobb. Szombaton még befejezem gyorsan a Hitman: Absolutiont, mert már hónapok óta itt pihen nálam, de még mindig nem jutottam el odáig, hogy végigvigyem. Majd még a hétvége utózöngéjeként drága Sirius barátommal folytatjuk a The Last of Us végigjátszásunkat a GameStart keretében és természetesen a közönség által kért változtatásokkal együtt.

UPDATE: Schrödinger macskája lettem a Candy Boxban. Ez a játék egy zseni. 



Gyu - A Blizzard ragaszkodott hozzá, hogy mindenképp akar hét ingyen napot adni a WoW-hoz, így ezt az ajánlatukat elfogadtam. Furcsa újra WoW-ozni több év után, a szabályok teljesen megváltoztak.A Neverwinterhez megváltóként várom a Press Accountot, ha megjön a hétvégén, akkor azt tuti nyomni fogom ezerrel. A nagy hőség ellen pedig egy nagyon bájos indie játékkal küszködöm, ha már nem tudok vízpartra menni: a címe Aquaria. A Star Trek Online pedig "default".



Nightwolf - Hivatalból tolom a Final Fantasy XIV - A Realm Reborn bétáját, mert ha nem pötyögnék vele, Mocsy és Chava akár hason fekvésből is úgy telibe verne, mint bányalovat a sújtólég! Viszont, mivel én mazochista hajlamú vagyok, ezért ezt még kedvelném is - felőlem pirosra picsipacsizhatják a pocimat -, ezért a Guild Wars 2-vel is futok pár kört.



Paca - Mirror's Edge. Majdhogynem nézni sem birok más játékra, mióta sikerült szereznem egy tökéletes állapotban lévő példányt, meg persze amióta a DICE jól bejelentette a folytatást. Szerintem mire megjelenik az új Mirror's Edge, legalább 100-szor végigviszem az elsőt. Érezzétek ebben az állításban az iróniát.



Dudu - A Race Driver: Gridben továbbra is technikásan előzgetek, vigyázva, nehogy az utolsó körben ejtsek valami hibát, mert ha egy pillanatra nem figyel oda az ember, kezdheti elölről a versenyeket. Ha nagyon nem megy, előkapom a GRID 2-t lazításképp, abban már úgysem számít más, csak a megfelelő driftelés a kanyarokban, sajnos túlságosan leegyszerűsítették a játékmechanikát. Ezeken felül a Remember Meben továbbra is vadászom az emlékeket, ahogy azt másnaposan is szoktam néha. Illetve szeretnék egy jót focizni is a haverokkal a grundon, mármint tényleg, most kivételesen nem a FIFA 13-ról van szó.



Szada - Fene vigye el, hogy mindig másra hallgatok. A napokban az ismerősök unszolására kipróbáltam a Candy Boxot és azóta képtelen vagyok elszakadni a cukorkáktól. Ennél időrabolóbb és addiktívebb elfoglaltságot keresve sem találhatna az ember. Én mondom nektek, ha nem szeretnétek rövid úton munkanélküliek lenni, véletlenül se próbáljátok ki. Én szóltam!



Hunter - Sikeresen megmentettem Albion teljes lakosságát, miközben minden döntésemmel a jót szolgáltam. Másodállásban ingatlanügynökké avanzsáltam, de sikerült elérni a nemes célt. A Fable III a rajongóknak sok tekintetben csalódás volt, és meg is értem miért. Én is szeretem a régi részeket, de ez a történet is kellően szórakoztató volt. Még rengeteg mellékküldetés vár teljesítésre, így lesz dolgom a hétvégére. Amikor megunom a királyi teendőket átnézek a Guardians of Middle-earth csatatereire. Megpróbálom kitanulni Gandalf kezelését, aki se nem egy kimondottan ütős DPS, se nem képes huzamosabb ideig talpon maradni, cserébe viszont irtó menő, szóval gyakorolok tovább. Egyébként, amikor nem a Fable III vagy a GoMe pörög, akkor a Szúnyog Hunter 2013(TM) című „móka” foglal le. A játékélmény nem éppen hibátlan, de az áldozatok szétloccsanása minden alkalommal gyönyörködtet.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)