Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Pillanatnyilag egy szószátyár mutáns zsoldos és egy bukott MMO második próbálkozása a legnépszerűbb szerkesztőségünkben.

Hirdetés

Szonja - Finaly Fantasy XIV, mi más?:)

Eprespuszedlee - Parasztnintendót játszom Nightwolffal. Mindig legyőz, bár az én töppedt hüvelykujjamat nem nehéz leszorítani - a mimóza lelke miatt meg amúgy is hagynám nyerni. Emellett találtam komolyabb elfoglaltságot is: jelenleg a Final Fantasy XIV bétáján futkorászom. Bővebben majd a Gamestar hasábjain olvashattok róla, bár annyit már most elmondhatok, hogy nem rossz, nem is olyan rossz.

Sophiaso - A The Cave annyira megfogott, hogy úgy döntöttem, mindegyik karakter mindkét végződésével végigjátszom. Ez azt jelenti, hogy ötször kell átverekednem magam a jó humorú barlangon, de nem bánom, ide az achievementeket! Emellett a Deadpoolt is biztosan kipróbálom :)

mazur - Deadpoollal kezdek, de rá szeretnék nézni végre a meglehetősen ellentmondásos Remember Me-re is. Aztán esetleg egy kis State of Decay, vagy most hogy megvan a Dark Arisen, újra előveszem a Dragon's Dogmát. Szóval ez a terv, de a realitás valószínűleg az lesz, hogy akkor Deadpool.

Mocsy - Tesztelem a Civilization V legújabb kiegészítőjét, a Brave New World-öt és megint elkapott a gépszíj. Hajnali háromnegyed háromra sikerült a komancs törzsemmel meghódítani a világot, öröm volt nézni ahogy a nagy civilizációk sorra buktak el az XCOM egységeim lézerfegyverei előtt. A mai nap a békésebb megoldásoké lesz, kulturális győzelmet fogok aratni a tudatlan barbárok fölött. Átkozott légy Sid Meier!

HP - State of Decay. Először csak azért, mert én írom a tesztet, aztán most már azért, mert szemtelen módon beszippantott. Ha az ember nem kapcsolja ki az első fél órában (amikor is valahol a pocsék és a gyomorforgató jelző között vaciláltam), akkor valami egészen addiktív, sokoldalú játék ragadja magával. Érdemes kipróbálni, van benne potenciál.

Chavalier - Már kölyökkoromban is többre tartottam az X-Men mutánsait, mint bármelyik másik szuperhőst, s ez napjainkra sem változott. Noha mindössze néhány mellékszerep jutott nekik a skizofrén zsoldos mellett, úgy döntöttem, teszek egy próbát a High Moon alkotásával. Mint játék, a Deadpool középszerűbb már nem is lehetne, ám a címszereplő olyan zseniális, alpári, tapló figura, hogy egymaga elviszi a hátán az egészet.

Gyu - A Final Fantasy XIV: A Realm Reborn bétája újra dübörög, így én is ott vagyok és tolom ezerrel. Emellett a Star Trek Onlineban elindult a nyári ünnepi játék Risa bolygón, érdemes benézni, a fődíj egy nagyon pöpec űrhajó lesz! Pihenésképp pedig egy indie gyöngyszem, az Aquaria lesz a program.

Paca - Itt hever az asztalomon a MotoGP 13, amiről tesztet kell írnom, plusz barátnőmet megpróbálom rávenni, hogy kezdjünk el játszani a The Lord of the Rings Online-nal, bevezetem őt az MMO-k világába, mert miért ne. A MotoGP 13 alatt egyébként van egy BioShock Infinite is, de nem, azt egyelőre igyekszem takarásban tartani, mert nagyon hívogat, és félek, hogyha belekezdenék, az a munka rovására menne.

Dudu - "Nekem a Balaton a Riviéra, Napozni ott szeretek a homokon, Nekem csak jó estét a buona sera, nem töröm más szavakon a kobakom." Szóval nyaralok, próbáljátok ki Ti is!

Kacor - XCOM: Enemy Unknown. A produktivitásomra igen rossz hatással van... :)

Nightwolf - A Guild Wars 2-ben még mindig vidám az élet, így nekilódultam összegyűjteni a Dragon Bash fesztivál öcsijeit. Már csak pár nap van hátra a karneválból, úgyhogy iparkodnom kell majd.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)