Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

A jövő heti lapleadással, és a közelgő GameStar táborral a nyakunkban a szokásosnál kevesebb időt töltünk a képernyő előtt, de egy kis játék azért mindig belefér.

Hirdetés

Amikor az utolsó simítások zajlanak a nyomdába igyekvő GameStar magazinon, meglehetősen hálátlan feladat a kollégák kitartó zaklatása. Megesik, hogy egyesek elsumákolják a válaszadást, vagy épp úgy tesznek, mintha épp nem lennének kommunikációs eszköz közelében, vagy épp nyakig ülnének a munkában. Elég azonban megfenyegetni őket azzal, hogy a nevükben nyilatkozunk okosságokat, s lám, máris elárulják, hogy mivel játszanak a hétvégén, amennyiben idejük engedi. Nem szép dolog a zsarolás, de kétségtelenül hasznos.

Szonja - Szinte szégyellem újra leírni, de hát ez van, mégse hazudhatok az arcotokba: Final Fantasy XIV. Biztos fogok majd mással is játszani nemsokára. Vagy valamikor.

Sophiaso - Megvettem a Cabela's Dangerous Hunts 2013-at, mert felkeltette az érdeklődésem a hozzá csomagolt kis fegyverke, mely állítólag a szívritmusra is figyel a játék közben, így a segítségével igazi vadászélményt lehet átélni. Na majd meglátjuk.

Mocsy - Megjelent a Mortal Kombat PC-s változata, abba szeretnék belepakolni néhány órát. Mondjuk végigjátszani végre a sztori módot az elejétől a végéig. Vessetek a mókusok elé, de nekem a billentyűzet irányítás sokkal jobban bejön, látszik hogy a kilencvenes években még csak PC-n nyomtam a Mortal Kombatot.

HP - Kétségbeesetten próbálom megszerezni a The Walkind Dead: 400 Days DLC-t (vennem kellene MS pontot), addig is marad a State of Decay, illetve az iPadre készült OddPlanet, ami egy pofátlan Limbo klón, de pont ezért nagyon hangulatos és agyzsibbasztó.

Chavalier - Nem akarok ujjal mutogatni, de ártatlan állatokat halomra lőni... Még mindig a sokk hatása alatt állok. Ha megtudom, hogy egyetlen nyuszinak is baja esett, én biza rárúgom az ajtót az elkövetőre. Addig is kardélre hányok pár embert - mert ők megérdemlik - a csak félig-meddig free2play Spartacus Legends arénáiban, és kieresztem a gőzt jól. Mert ezt én érdemlem meg.

Daev - Ez a hétvége a családról és a szeretetről szól. Nem hagyhatom, hogy erőszakos videojátékok mérgezzék meg az itthoni békét ezért a régi szép idők emlékére olyan offline csodákkal játszunk, mint a Scrable, vagy a kártya. Most jutott eszembe, hogy fent van a gépemen a Borderlands 2, úgyhogy lehet, hogy mégis belefér majd egy kis agyatlan lövöldözés. Kit akarok átverni, nincs hétvége elpazarolt töltények nélkül.

Gyu - Születésnapot ünnepel a The Secret World, születésnapot ünnepel az Anarchy Online - mindkét FunCom játék terítéken lesz a hétvégén. Folytatódik a Risa fesztivál a Star Trek Online-ban, így az is tuti be lesz töltve néhányszor. Ezek mellett a Final Fantasy XIV bétája is zajlik... Négy ilyen MMO mellett másra nemigen jutna időm....

Paca - Szombaton Szilvásvárad Tour 2013.07.06-ot játszom, ideje már kimozdulni ebben a gyönyörűen vakító napsütésben. Estére, illetve vasárnapra pedig marad a BioShock Infinite, mert az elmúlt napokban csak pont annyi időm volt vele játszani, hogy Elizabeth elérhető távolságban, de azért még nem a közvetlen közelemben legyen. Vagyis gondolom, hogy elérhető távolságban van, mert azt mondák a jelek.

Nightwolf - Természetesen pörög a Guild Wars 2, de előkaparásztam újra a Mortal Kombatot, mert kicsit már berozsdásodtak az ujjaim és szeretném megint acélossá formálni Noob Saibot haveromat. Lesz a táborban sírás-rívás majd miatta... Sophiaso játékválasztásától meg teljesen kivagyok idegileg és hogy lenyugtassam a felkorbácsolt lelkivilágomat, hajvágógéppel kezdtem el füvet nyírni a kertben (jé, egy kamilla. Az ilyenkor nő?). Abban a tyutyerkában ártatlan állatokat kell lemészárolni! Köztük Farkasokat is!!!

Dudu - Nálam ezerrel pörög a Magrunner: Dark Pulse, ami egy pofátlan Portal koppintás, viszont a fejtörők mellett megjelenik H.P. Lovecraft gonosz szörnyezete, Cthulhu is, szóval izgalomból nincs hiány. Ezen felül megint belenyúltam a tutiba, a Dark című vámpíros mókát tesztelem a júliusi GS-be, és hogy, hogy nem, ismét van egy magyar a fejlesztők között, így a Surgeon Simulator 2013 és a Thunder Wolves után újabb interjús tesztet írhatok. Ha ez mind nem lenne elég, a 007: Quantum of Solace ikonja is hívogatóan kacsintgat rám az asztalon, de erről egyelőre nem árulhatok el többet, különben meg kéne ölnöm Titeket.

Sirius - Több mint egy éve várom, hogy a Cube World akció szerepjáték játszható legyen. Az ehhez hasonló játékok esetében mostanában szinte megszokott az "amint van valamink publikáljuk" mentalitás, azonban ez valahogy nem kapta el az alkotókat, így elég sokáig csak videókat és képeket csepegtettek, de most végre elérkezett az idő! Elkezdődött az alfa teszt, amibe rögtön bele is vetettem magam és azóta mást se csinálok mint a kockás vidéket járva fejlesztem az assassin békám.

Szada - Mivel volt szerencsém tesztelni a Joe Danger első és második részének PC-s kiadását. beszippantott a kaszkadőrök világa, a Joe Danger 2: The Movie-ban pedig külön öröm ért, amikor észrevettem, hogy a Team Fortress 2 karaktereivel is nyomulhatok...

Hunter - A hétvége hátralévő részét rokonaim Szatymazi házában töltöm. Itt, most kivételesen annyira keveset igyekszem játszani amennyire ez emberileg lehetséges, mintegy felkészülésképp a GS táborra. Reggel a madárcsicsergésre kelek, a teraszon kávézok, aztán olvasok, lazulok és élvezem a csendet. Kell néha egy kis chillin’, hogy aztán menjen a workin’.

Most, hogy a csapat nyilatkozott, rajtatok a sor: mivel játszotok a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)