Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Véget ért ugyan a GameStar tábor, mindenki kijátszotta magát, szóval akár pihenhetnénk is. A régi mondás szerint viszont szőr is dukál a kutyaharapás mellé.

Hirdetés

Sophiaso - Én ezen a hétvégén is táborozással szerettem volna múlatni az időt, de sajnos megbetegedtem, így ágyban fekvős-filmet nézős-remélhetőleg meggyógyulós napoknak nézek elébe. Alapvetően Doctor Who-t fogok nézni, ha pedig játékra adnám a fejem, akkor valószínűleg a Borderlands 2-t folytatom majd.

HP - Én még süttetem a testem a napon, és puhítom a gőzben, de az utolsó este kipróbáltam a GRID 2-t a táborban, és látám vala, hogy ez jó. El akarom kunyerálni valakitől, mert még Disorder is ajánlotta. Persze aranyos casual cuccként, de ezen már meg sem lepődöm.

Chavalier - Nyugodt hétvégét terveztem családi összejövetellel, a nővérem születésnapjának megünneplésével. Ha pedig játékra kerülne a sor, akkor egy könnyed és humoros kalandjátékra fog esni a választásom. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e olyan kellemes meglepetés a Jack Keane 2: The Fire Within, mint az első rész volt.

Daev - A fogyasztói társadalom láncos kutyája vagyok, ezért sikerült 36 játékot vennem eddig a Steam Summer Sale alatt. Ilyen, meg olyan bundle, ez így olcsóbb, ez meg úgy, úgyhogy most a bőség zavar. A The Incredible Adventures of Van Helsinget végigvittem és a Torchlight 2-t már sikerült legalább elkezdeni, de szinte biztos, hogy az éhhalál pofozza majd rám a temetőkaput a hónap végére.

Dudu - A Dark és a FEZ teljesen beszippantott, előbbi lopakodós-vámpíros mivoltával, utóbbi pedig játékmechanikai megoldásaival. Ezeken felül pörög még a 007: Quantum of Solace is, a júliusi GameStar teljes játéka, mert James Bondnak lenni jó. Még úgy is, hogy nem Sean Connery, vagy Pierce Brosnan öltönyébe bújhatunk, hanem Daniel Craigébe. Quid pro quo, ugyebár.

RG - Kizárt, hogy bármilyen játék is beleférjen a hétvégébe, hiszen ezer a dolgom. Egyrészt mélységes depresszióba kell süllyednem azért, hogy vége a tábornak (ami irgalmatlanul jó volt, bánhatja, aki lemaradt), másrészt ideje lenne végre ismét kitennem a lábam a reptérre, mivel olyan régen voltam utoljára, hogy még a végén ellenőrzőt kell repülnöm. De egyébként, ha játszanék, akkor jó eséllyel a GRID 2 lenne a célpont, mivel a táborban ismét megkívántam.

Szada - Szerettem volna én is bővíteni a táborozók népes sorát, de Daev komámmal úgy döntöttünk, hogy inkább magunkra vállaljuk a GSO sorsát és igyekszünk nem összeroppanni a súly alatt. Ez többnyire össze is jött, noha a nap végére mindketten hordozható állapotba kerültünk, de igen hálás feladat volt ez, igazi csapatépítő tréning. Ami a hétvégi játszódást illeti, bevásároltam Steamen és sikerült szert tennem a Commandos kollekcióra, a vasárnapom tehát ezzel fog telni, nem is beszélve a Comic-Con 2013 nonstop nyomon követéséről.

Nightwolf - A Guild Wars 2 alap, ugyanis a táborban nem tudtam vele játszadozni, de nagyon úgy fest a dolog, hogy telibe vágom az érzelmeimet a The Walking Dead: 400 Days eseményeivel!

Gyu - Egyelőre egy orosz játékot gyakorlok, címe Alvás Alvásovics Alvásov. Azért van néhány éber pillanat is, végre sikerült megszerezni a risai korvettet a Star Trek Online-ban és kedvet kaptam a PES-hez, így a PES 2013-at is gyakorlom picit. Amíg a táborban voltam megérkezett a Neverwinter különleges ünnepi ládája, így szinte bizonyos, hogy abban a világban is kóborolni fogok kicsit. Most azonban megyek vissza aludni.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)