Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Belebújt az ördög a konzoljainkba, folytatódik a GTA V-várás, a lopakodás, a sport és a mészárlás. Roma victor!

Hirdetés

Paca - A hét nagyon melós volt, de ha most lesz egy szusszanásnyi időm, mindenképp a Saints Row IV-re fogom fordítani. Nem segít, hogy megcsinálok egy mellékküldetést, és lesz helyette három… Illetve folyamatosan olvasom a The Walking Dead - A Woodburybe vezető út című könyvet, ami azért furcsa, mert ezelőtt utoljára a Galaxis útikalauzon szórakoztam, azóta talán nem is olvastam. De ez tetszik.

Sophiaso - A Diablo III Xbox 360-as verziója fogja elrabolni fölös óráimat ezen a hétvégén, már ha találok játszópartnereket magam mellé. Amennyiben nem, kipróbálom a Saints Row IV-et, esetleg megint felbosszantom magam a The Witcher 2: Assassins of Kings-en.

HP - GTA IV és Saints Row IV segítségével trenírozom magam a GTA V élményre. A Deadpoolt is szívesen játszanám, mert zseniális, de a kamerekezelés olyan iszonyat, hogy émelyegni kezdek fél óra után. Egyébként pedig ezen a hétvégén még jó idő lesz, úgyhogy kirakom a testem a szabad levegőre, és teszek a játékiparra. Bármi lehet.

EndreMan - HP olyan keményen odatette a mondandója végét, hogy most kicsit zavarban próbálom nyomogatni a billentyűket. Ami a játékokat illeti, Sam Fisher legújabb kalandját játszom éppen a Splinter Cell: Blacklist személyében, szigorúan pacifista módon, lopakodás, nem ölés csak kábítás. Ha a Deus Exben, és a Dishonoredben összejött a végigjátszás gyilkolás nélkül, akkor talán itt is menni fog. De még az is lehet, hogy Én is kimegyek az utcára is! Na mit szólsz HP? Most legyen nagy a szád! In your face! Bang.

Duncan - Én egy rövid dialógussal szeretnék válaszolni a kérdésre.
Kérdező: - És milyen a játék? Én: - Elfoglaltam Szürekuszait valamint Velathrit, Ariminumot Észak-Itáliában az Etruszk Ligától, továbbá Alaliat Korzikán és Pataviumot a Veneti nevű félig latin-félig germán néptől. Viszont nem tudom megszállni Lilybaeumot Sziciliában, mert az háborút jelentene Kartágóval, ahhoz meg még túl gyenge a tengeri haderőm. Ezért a Genovia és Medhlan városát uraló Liguria ellen fontolgatok hadjáratot északon, aminek előkészítésére kötöttem is meg nem támadási paktumot a velük háborúban álló, Noreia régióban élő kelta törzsekkel. A gazdaság egyébként pörög, főleg az állattenyésztésből és a földművelésből van pénz, amit szépen kiegészít a Peloponnészoszi félszigetre és Dalmáciába egyre nagyobb mennyiségben exportált nápolyi üveg és olivaolaj. Ilyen.

Dudu - A Splinter Cell: Blacklist folyamatosan pörög nálam, bár a gépem még mindig rosszalkodik, 10 bekapcsolásból 3x indul el, úgyhogy szerintem az utolsókat rúgja szegény. Ezen kívül nemrég volt szerencsém kipróbálni a FIFA 14-et is EndreMan kollégával, készüljetek, mert jól leteszteljük nektek, hamarost. No meg elővettem a Dungeon Siege III-at is, csak úgy, ok nélkül. Vagy mégsem?

Hunter - Én próbáltam...komolyan próbáltam de ha egyszer az volt a házi feladatom, hogy játsszak a Dota 2-vel, akkor még is hogyan maradhattam volna tiszta?! Most ismét Roshannal kelek fekszek, éjszakai meccsekre járok, és már lassan azon gondolkodok, hogy melyik GUI skint és narrátort vegyem meg az in-game shopból. Valaki mentsen meg engem és a pénztárcámat!

Gyu - Családi születésnapokkal teli hétvége várható, így kevés játék lesz, de ami biztos lesz, az a Madden NFL 25, amely egy szóval "qrvajó". Kipróbálom még az NHL 14 demóját is, és minden bizonnyal Neverwinterezni is fogok... S várom, hogy szeptember 10 legyen és megjöjjön a FIFA 14 demo.

mazur - Nagy dilemmában vagyok, mert bár a Diablo III dobozán 16 év a korhatár, a gyerekeim kitartó munkával felőrölték ellenállásomat, úgyhogy végül hagytam őket egy kicsit játszani vele. (Andris fiam szerint rá nem is vonatkozik a korhatár, mivel nem ismeri még a számokat - próbáltam rávilágítani az érvelés támadható pontjára, de nyilván feleslegesen.) Szóval egy kicsit bűntudatom van, de azért az is bosszant, hogy elverték az összes aranyamat hülyeségekre.

Chavalier - Rég nem borzongtam már úgy egy horror-játékon, mint a héten megjelent Outlast ijesztő jelenetein. (Lenyűgöző alkotás lett, nem is értem, miért nem csapott le rá egyetlen nagy kiadó sem.) Amennyiben sikerülne szívroham nélkül megúsznom a kalandot, akkor a Memoria (point & click kalandjáték a Das Schwarze Auge világában) fejtörőivel tervezem lecsillapítani zaklatott idegeimet. Már csak azért is, mert teszt lesz belőle, sőt mindkettőből.

 

Nightwolf - Eszem ágában sincs kihagyni ezt a világraszóló napsütést, úgyhogy lézengés a szabadban DLC-vel fogom nyomni, de este valószínűleg marad a jó öreg Guild Wars 2.

Eprespuszedlee - Csatlakozom Nightwolf kollégához és kipróbálom ezt a valóságszimulátorra letölthető plusz tartalmat. Öcsém megvette a Total War: Rome 2. részét és Skype-on, osztott képernyőn megmutatta, hogy milyen lett a játék. Azonnal elkezdett bizseregni az ujjam hegye, úgyhogy lehet, hogy este meglátogatom, besettenkedek a szobájába, amikor már alszik és egy éjszaka alatt megcsinálok egy kampányt a germánokkal.

Daev - Ezen a hétvégén a GameStartos végigjátszás mellett egy igazán különleges dologgal is készülünk a GSO olvasóinak, de nem akarom lelőni a poént, úgyhogy ezt majd csak hétfőn áruljuk el. Ha marad még emellett időm, akkor Torchlight 2-zöm majd egy kicsit. Jajj, meg a Flashback teszt. Lesz játék a hétvégén, ugyan aljas módon munkának álcázta magát.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)