Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Odakint esik, hűvös is van, ezért önként vállalt szobafogságunkat játékkal töltjük, nem is eggyel.

Hirdetés

Flatline - League of Legends. Muszáj leszek kijutni Gold5-ből még idén, így le kell tolni majd legalább 30 meccset. Kóla, pogi, pöri bekészítve. Meg ősz hajszálak...

RG - Nem a stílusom, de éppen Splinter Cell: Blacklist játszogatást folytatok és bár soha nem voltam nagy lopakodóművész, igyekszem a lehető legkevesebb zajjal és áldozattal megoldani a feladatokat. A lopakodásban van már néminemű valódi tapasztalatom, hiszen egy-egy kimerítőbb reptéri sörözgetés után éjjel (hajnalban) mindig lábujjhegyen osonok be az ágyba, így senki nem ébred fel. Legalábbis akkor mindig ezt szoktam hinni.

Gyu - Mivel ismét áldoztam kemény egy dollár egy centet a legújabb Humble Bundle csomagra, így a Trine 2: The Complete Story, Mark of the Ninja és az Eet Munchies béta tuti bejátszik. Emellett igen élvezem Xbox 360-on a FIFA 14 demóját, nyomom a Madden NFL 25-öt és persze még mindig tart a Summer Festival Neverwinterben. Szóval lesz mivel játszani.

Sophiaso - Elkezdtem végre a Saints Row IV-et, és kimondhatatlanul imádom. Ennyike.

Paca - Még csak 14 órám és 44 percem van a Saints Row IV-ben, illetve a játék 62%-a van készen, úgyhogy természetesen, mint minden szabad percemben, úgy most is ezt fogom folytatni. Clusterről Clusterre ugrálva megyek a kijelölt pontokra, üvöltetem a Dubstep Gunt, meg lövök a maffiózók korát idéző „SMG-immel” mindenre, ami szőrös jelmezt öltött magára. Ha megjön a fizetésem, muszáj leszek megújítani a Gold előfizetésemet, hogy legyen egy hús-vér társam Steelportban és a küldetések száz százalékát teljesíteni tudjam. Sophiaso? HP? Nightwolf?

Szonja - Mivel sikerült jól lebetegednem, amint beköszöntött az ősz, ezt a hétvégét felváltva töltöm majd az ágyban és a hintaszékemben, forró boros teával, takaróba burkolózva. És amúgy nagyamamisan az iPaden tolom majd a Magic: The Gathering – Duels of the Plainswalkerst, és esetleg az XCOM: Enemy Unknownt is, pihenésképpen.

 

Hunter - Én a hétvége nagy részét Azeroth kártyabarlangjában és csataterein töltöm. Hosszú böjt után végre sikerült beszereznem a World of Warcraft: Mists of Pandaria kiegészítőt, hát újra elkezdtem szinteződni és kitakarítani az új, és csodaszép barlangokat. Már alig várom, hogy lássam a Horda pandariai fővárosát, egyszerűen imádom ezt a pandaren építészetet. Persze a Hearthstone accountomat sem fogom pihentetni: tegnap már sikerült felküzdenem magam a master ladderre, már csak egy csillag és elérem a játék jelenlegi legmagasabb rangját, ahol aztán jöhet az agyalás valami komolyabb pakli összerakásán. Egyébként van egy üzenetem azoknak, akik a murloc paklit erőltetik: ne.

Nightwolf - Másfél hónap múlva érkezik az Assassin's Creed legnedvesebb része, én meg még csak a Brotherhood történésein vagyok túl. Nem szeretném műmájerként illegetni magam, ezért gyorsan elkezdem felgöngyölni a köztes két rész eseményeit, így elsőként a Revelations jöhet szóba.

BZ - Elég durva hétvége elé nézek, ugyanis az Anyóslátogatás Reloaded vár rám. Az első pálya egy ultrarealisztikus autós szimulátor, ahol egy 20 éves, szétesés határán lévő Opelt kell az úton tartani 130 kilométeren át. Csak expert mód létezik, és csak egy életet ad a játék. A második pálya viszont legalább szép, Eger valósághű modellje vesz körül, a rokonlátogatások közben a bossfight során maga az Anyós is megérkezik. A győzelem esélye egyre távolabb kerül, még jó, hogy egy rövid átvezető pályán este az Alkohol és Barátok mód is kipróbálható, ami erőt adhat a vasárnapi új kalandokhoz...

Daev - Sirus barátommal végre sikerült az utolsó adag Splinter Cell: Blacklist GameStartot is felvennünk, úgyhogy most már szabad a pálya. Megvettem az AC Brotherhoodot Xbox 360-ra, de olyan idegesítő bugokba futottam bele, hogy most pihentetni fogom egy kicsit és a mazurtól kölcsönkapott Metro: Last Lightot pörgetem helyette. Emellett biztosan lesz egy kis Black Ops II Zombies is Julcsival, mert még ki sem próbáltuk az új DLC-t.

HP - Diablo III. A konzolos, casual, könnyű, lámabarát verzió. Már születésemkor látszott rajtam a jel, hogy konzolos kecseg vagyok, anyám sokat sírt a PC mellett emiatt. Apám odakötözte az egeret kezemhez, de én a kontrollert kerestem vaksin tapogatózva. Soha nem lett rendes ember belőlem. Viszont rég szórakoztam ilyen jól, mint a Diablo III előtt tespedve, elkapom a rohadt démonját, és milliók nézik majd végig, ahogy az egyszerűsített irányítási rendszerrel felnyomom a szívét a fenekébe. Ilyen borzalmas dolgot is csak egy konzolos csinál.

Chavalier - Nem sokkal ezelőtt róttam le kegyeletemet Lady Montbarron, az egyszerű farmerből lett hős végső nyughelyénél, majd leszármazottjának vértjébe bújtam, és megkezdtem hosszú menetelésemet, melynek végén Jayne Kassynder, a 10. Légió mészárosa vár rám. Yepp, Dungeon Siege III, két év után újra, ezúttal Xbox 360-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)