Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Végigsöpört a szerkesztőségen a GTA V-láz, csak keveseknek sikerült megőrizniük semlegességüket.

Hirdetés

BZ - Jómagam még mindig nem rendelkezem konzollal, és a helyzet egyelőre nem is változik. Az utolsó PC-s ellenálló leszek, erdőkben bujkáló kockarambó, a hipszterek ellen hosszú, ősz hajjal is küzdő neohippi. Épp ezért a GTA V sem szerepel a közeljövőm tervei között. Majd, ha jön az én kedvenc gépemre is, ami nem más, mint a... vagy ezt mondtam már? Addig viszont előszedtem egy gyűjtői kiadású Mafia II-t, az összes DLC-vel, és csakazértis lövöldözni fogok. Elalvás előtt meg tableten (Android, hipszterek, Android!!!!) igyekszem szintet lépni Drag Racingben. Ja, és iszom. De az nem játék, ne is próbáljátok ki otthon (én is kocsmában teszem). Ja, és aki esetleg néz kereskedelmi tévét, az még meg is lepődhet szombat este az egyiket nézve, de erről nem beszélhetek, mert le fognak puffan...

Duncan - Magától értetődően a GTA V megy folyamatosan. Olyan minőségű a cucc, hogy ez mellett tényleg csak a legalapvetőbb élettani szükségleteknek képes az ember eleget tenni. Edzés, ügyintézés, munka kilőve, sőt, a szociális élet is, hacsak azt nem tekintjük annak, amikor az unokaöcsém felhív Skype-on Németországból, hogy nézhesse, ahogy a GTA V-özöm, mert az ő eBay-es példánya még nem jött meg.
És a GTA Online-t még be sem rúgták, jajajajajjj...

Hunter - Vasárnap lesz az európai játékosok számára rendezett első (komolyabb) Hearthstone verseny, amin én is részt veszek, és látva a mezőnyt, nem lesz egyszerű a menet, így minden szabad pillanatomban virtuális kártyákat pakolgatok virtuális asztalokra. Pihenésképpen lehet, hogy beugrok egy-egy Dota 2 meccsre, de a lehető legtöbb időt szeretném most gyakorlásra fordítani. Aztán ha kiesek az első csoportból, akkor majd megyek raidelni ájulásig.

Paca - Grand Theft Auto V, természetesen. Nem is tudok másra nézni most, pedig a Saints Row IV-gyel sem végeztem még.

Flatline - Én a Diablo 3-at veszem elő újra. Meggyőztek az ismerősök, hogy vegyem meg Xbox-ra is, így hiába van a Collectors Edition a polcon a PC-s változatból és hiába állok meg bármi előtt monster level 7-en Inferno-ban már másfél éve, kezdhetem teljesen az elejéről. Hogy miért? Hogy már kettes szinten jobb tárgy essen, mint valaha a PC-s verzióban. És itt már most sincs aukciós ház, szóval még jó is lehet, kár, hogy nem ilyen volt az elejétől a dolog PC-n :( GTA 5 majd csak PC-n :)

Szada - Szerencsére megúsztam anélkül, hogy elkapott volna a GTA 5 hype, viszont a Total War: Rome II című alkotásról igen csak jókat olvastam az aktuális GameStar magazinban, így mindenképpen azt terveztem, hogy beszerzem belátható időn belül. Addig pedig marad továbbra is a The Witcher Enhanced Edition.

Mocsy - A hétvége a munkáé, de amint lemegy a nap és elcsitul a gyerek és feleségzsivaj, felpörög az Xbox és elindul a GTAV. Ezen kívül lesz még egy kis Panzer General Online is, ha már bekerültem a bétába, meglátjuk melyik stílus képes jobban lekötni.

Daev - Disroder körülbelül egy éve rágja a fülem, hogy rakjam fel a CS:GO-t és játsszunk. Felraktam. Játszunk.

HP - Nem a GTA V létezik csak számomra. Van egyéniségem. Nem vagyok elvakult rajongó. Nem látom a teljességet benne. Több vagyok ennél. Majd kiposztolom ezt a Lifeinvaderre is...

Nightwolf - Szurkálok én jobbra-balra, ugrálgatok nyakra-főre, fölficcenek kis tetőkre... Döglenek is szép számmal a civilek, de azért néhány templomos fej is a porba hull. Még tolom az Assassin's Creed Revelations-t.

kacor - Visszazuhantam az iOS-es XCOM: Enemy Unknownba, ami elég nagy baj, mert hétfőn le kell adnom egy Hrabal színpadi adaptációt...

Gyu - A legújabb "szerelmem" Peter Molyneux és a 22 Cans készülő remekműve, a Godus, amely bétájával komplett éjszakákat töltök - mi lesz, ha teljesen elkészülnek? Végre egy Istenjáték, nekem való! Emellett PES 2014 természetesen és a jól megszokott Neverwinter. S még egy dolog, mivel Humble Weekly Bundleben az összes X-játék kapható, így valószínűleg azok közül is valamelyiket kipróbálom majd, amíg épp nem Godus-ozom.

Chavalier - Bár írhatnám, hogy én is Los Santosba költöztem a hétvégére, de egyelőre a nagyobb jó érdekében másnál tanyázik a példányom, így kénytelen vagyok beérni egy Amnesia: A Machine for Pigs teszt megírásával. Persze ennyire nem vészes a helyzet, bírom a horrort, a kalandjátékot még jobban, nem is valódi a panaszom, ráadásul épp most szoktatom össze az Xbox 360-amat új szobatársával, egy frissen vásárolt PS3-mal. Barátok első látásra...

Sophiaso - Sűrű hétköznapjaimnak hála szinte csak a hétvége marad a játékra, így a Saints Row IV-ben semmit sem haladtam múlt hét óta (de legalább a vicserkettőt már végigvittem). Tehát Saints Row IV. Ahogy pakolgattam az Xboxos játékaimat, ránéztem a Bioshock Infinite dobozára is, és gyönyörű, könnyes nosztalgia fogott el, így könnyen lehet, hogy újra végigjátszom azt is..

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)