Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Csillapodni látszik már a szerkesztőségen végigsöprő GTA-láz, de csak az Online debütálásáig. Addig is GameNight, sport, akció, kaland, dráma, romantika és persze zombik. Így telik nálunk egy hétvége.

Hirdetés

Eprespuszedlee - Nightwolf épp a GameNighton duhajkodik (tehát péntek este, mikor ezen sorokat írom), úgyhogy végre hozzáférhetek én is a Rayman Legendshez. Most eljött az én időm! Találnom kell ízibe egy remek rejtekhelyet a kontrollernek, hogy hétvégén is legyen alkalmam ugrabugrálni valamelyik legendás hőssel - legalább addig, amíg Wolfi erőnek erejével meg nem szerzi tőlem az irányítót.

Dudu - A hét folyamán összeszedtem minden bátorságomat, és behatoltam egy számítástechnika boltba, ahol vettem egy új tápot haldokló gépemnek, mely Főnixmadár módjára éledt újjá ennek köszönhetően. No meg véráldozatomnak, ugyanis a táp beszerelése közben egy alkatrész megvágta az ujjamat, így vesztettem egy kis életerőt, de minden rendben, már jól vagyok. Hogy mindezt miért meséltem el? Mert a hétvégén csak egy játékkal fogok játszani, a FIFA 14-gyel, amihez nem is fűznék hozzá túl sok magyarázatot, a rendelkezésemre álló helyet viszont mindenképp ki akartam tölteni, pláne most, hogy az online hírezés világából kissé visszavonultam. Ja igen, a GameNight pedig ismét remek volt, bár az is igaz, hogy csak egy órára tudtam beugrani, de jó látni, hogy alkalomról alkalomra egyre többen vesznek részt rajta.

Ugyanitt: használt számítógép és PC-s FIFA 14 eladó.

Gyu - Egészen bizonyos, hogy a hétvégén a Godus béta lesz az egyik főszereplő, míg a PES 2014 a második. A harmadik a The Lord of the Rings Online Helm's Deep című kiegészítőjének bétája lesz, amiről sajnos ennél többet nem mondhatok, mert összeütik a bokámat egy turbinában.

Nightwolf - Eddig a műtétek előtt fölém hajoló altatós bácsiktól/néniktől féltem a legjobban, mert micsoda hatalom van abban a pillanatban a kezükben, de a tegnapi GameNight után már a szemorvosoktól fogok hígat székelni! Mocsy elmesélte, hogy hogyan működik egy ilyen beavatkozás, amire csak annyit tudtam reagálni, hogy "Rohadjak meg, de én inkább megvakulnék!" Szóval jó volt a GameNight! Egy kedves olvasónktól megtudtam, hogy inkább bankárnak, vagy micsodának tanul ahelyett, hogy a családi gazdaságot vinné tovább. Pedig abban megegyeztünk, hogy ha kitörne egy zombi apokalipszis, akkor tovább húzná néhány tehénnel és krumpliágyással a lakásában, mint milliókkal a párna alatt. Szóval inkább vegyen mindenki tejet fialó patás jószágot. Én is fogok, de csak a hétvége után, mert lazításként teheneket fogok kergetni a Guild Wars 2-ben. Vannak egyáltalán tehenek benne?

BZ - Jómagam továbbra is leginkább azon igyekszem, hogy a bennem lévő egybetűs faktorból minél többet a mentorokra, a womentorokra, és persze a mélyen 10telt nézőkre zúdítsak, így a szombat és vasárnap esti programom már megvan (ugye a tiétek is?). Ezen kívül azonban kéne folytatni a Mafia II kibővített kiadását, már 1951 van és elég jó kocsikkal megyek szitává lyuggatni a konkurens bandákat, szóval oda mindenképp visszatérek. Emellett kihasználom, hogy van nálam egy iPhone 5S tesztpéldány, és meglesem, milyen is a Plants vs. Zombies 2. De az iPhone-ok varázsa nálam itt meg is szűnik, ujjlenyomat-olvasó ide, Retina díszpléjboj oda, költözöm vissza a zöld droidra legott.

HP - A GameNight sajnos kimaradt most, helyette a hétvége NBA 2K14 teszteléssel telik, ami azért mókás, mert bár szeretem a szériát, most írok először sportjátékról. Izgalmas lesz. Főleg azért, mert átvariálták az irányítási rendszert, jelenleg a bénázás megy. Néznek is az emberek, hogy ki ez a nyomorék a pályán, de lassan csak megszoknak. Nekem az NBA Street volt a király, az nem várt sokat az embertől...

Hunter - Vasárnap nekem ismét Hearthstone versenynap, így ezt a hétvégét is java részt kártyázással, illetve a WoW insták rituális kitakarításával fogom eltölteni. A Thunder King már fűbe harapott, már csak a Horda ura van vissza, akit az óta gyűlölök, mióta leváltotta Thrallt. Nem esik majd nehezemre néhány Frostfire bolttal arcon vágni.

Paca - A tegnapi GameNight kicsit kiszívta az energiámat, de ma reggel 7 körül már sikerült négykézláb eljutnom a kávéfőzőig, hogy elkezdhessem szombati játékomat, az "Írj meg egy csomó cikket, hogy mazur ne verjen agyon egy döglött hallal 2013"-at. Egyébként pedig pihentetem egy kicsit a GTA V-öt, a Humble Bundle 9-ből még mindig csak egy játékot próbáltam ki, a FEZ-t, ezt fogom folytatni minden bizonnyal.

Mocsy - Elég zsúfolt lesz a hétvégém, de azért biztosan marad idő egy kis Plants vs. Zombies 2-re egy iPad Mini-n, meglehetősen nagy kihívás a játék, de nekem eddig bejött. Aztán ott van a Panzer General Online, az utóbbi egy hétben ezzel töltöttem el a legtöbb időt, egyszerűen zseniális ez a játék. Tervbe van véve ismét elővenni a Mechwarrior Online-t, úgy látszik ez a hétvége a F2P jegyében fog eltelni, pedig itt figyel az Xboxon a GTA V is. A tegnapi GameNight hozta a szokásos formáját, jó sokan voltunk, jókat beszélgettünk, de egy percet sem játszottam. Viszont kicsit ismét a GameStar táborban éreztem magam, mivel a táborozók negyede ott volt, de sajnos Pippantós szenszej társaságát most hiányolnunk kellett.

Chavalier - Családi és egyéb elfoglaltságok miatt most kimaradt a GameNight, és a hétvége sem ígérkezik túl játékosnak, de azért csak lenyomok pár meccset a sógorommal FIFA 14-ben, s ha lesz egy kis időm, folytatom az Uncharted: Drake's Fortune végigjátszását.

Szada - Mivel eddig kimaradt az életemből a Dungeon Siege III és a legutóbbi GameStar mellé teljes játékként járt, ezért úgy döntöttem, hogy belevetem magam a kalandba és addig fel sem kelek a monitor elől, míg az asszony azt nem mondja. Ez már csak ilyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)