Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Interaktív dráma, szülinap és influenza, zajlik az élet szerkesztőségen beül, s kívül.

Hirdetés

kacor - Belevetem magam a Transport Tycoon vadiúj iOS verziójába, és a Hrabal dráma írásának feszültségeit levezetendő a Tower of Fortune 2-ben sörözök és csapom szét az ellent!

Dudu - A hétvégém legfőképp hétfői születésnapom előünneplésével és az ebből fakadó következmények kiheverésével fog telni, de ha időm (és fizikai állapotom) engedi, tovább folytatom a Feketelista megakadályozását Sam Fisher kollégával, lövök pár rudigólt a FIFA 14-ben, valamint újra nekiállok az Assassin's Creed II-nek - magyarítással felturbózva. Persze csak azután, hogy elkészültem az októberi GameStar DVD mellékletével.

HP - A Beyond: Two Souls maratoni végigjátszás után leginkább erről a játékról fogok írni a hétvégén, hogy a következő GameStar magazinban mindenki megtudja, hogyan is sikerült David Cage tekintélyes interaktív drámája. Játékra emellett már nem nagyon marad idő, inkább csak egy pár percnyi laza Star Wars Pinball, hogy edzésben legyek az új asztalok érkezéséig.

Mocsy - A kötelező Panzer General Online csaták megnyerése után jöhetnek a tesztjátékok is. Újból megnézem mi a helyzet a Mechwarrior Online-ban, nagyon remélem hogy kijavították a béta gyerekbetegségeit. Egyik régi nagy kedvencem, a Wind Waker HD ráncfelvarrást kapott, egy Wii U-n le is tesztelem, hogy milyen lett. A gyerekek biztos élvezni fogják, főként amikor meglátják majd, hogy tableten is lehet irányítani. Most kiderül, hogy mennyire tervezték tartósra a japán mérnökök.

EndreMan - Mialatt HP edzésben marad az új Star Wars asztalok érkezéséig, addig én a hétvégén a ZEN Studios segítségével már tesztelem is őket, amiről természetesen beszámolok a következő GameStar magazinban is! Ha marad szabadidő Dudu születésnapja mellett, akkor esetleg megpróbálok gólt lőni a kígyó térről a FIFA14-ben.

Gyu - Változatlanul nyűvöm a Godus világát, már nagyon várom az 1.3-as peccset. Emellett belekóstoltam a The Lord of the Rings Online: Helm's Deep bétába, és nagyon élvezem a PolyCraft nevű indie játék bétáját is. Jelentkeztem az Anarchy Online új engine bétájára is, eddig még nem választottak be, de hátha most, a hétvégén - nagyon szurkolok, hogy első "digitális otthonomba" visszatérjek :)

Sophiaso - Hétvégén leginkább nagytakarítással fogom szórakoztatni magam, de pihenésképp megpróbálom megszerezni a Saints Row IV utolsó megmaradt öcsijeit. Yeehaw!

Paca - Mivel a „Daev kontra én” FIFA 14 idény részemről három döntetlennel és két vereséggel zárult, edzek egy kicsit, hogy aztán jól visszavághassak neki. Amikor nem épp az idegesít fel, hogy kedvelt játékosom érdekesebbnek találta a gyepet, mint a felé guruló labdát, folytatom kalandozásom a GTA Online világában., mert messze még a maximális szint.

Szada - A hétvégén reményeim szerint kalózkodni fogok, ugyanis rábukkantam a féltve őrzött kincseim között arra a Port Royale 3 díszdobozra, amit Chavalier kollégától kaptam nem sokkal a megismerkedésünk után, tehát felkötöm a falábat meg valamelyik kisállatboltból kiszabadítok egy papagájt és nevemet rettegi majd a Dunán- meg a Tiszántúl is. Vagy az egy másik játék?

Duncan - Alighanem a BF4 bétát nyűvöm rendületlenül, minden praktikát bevetve annak érdekében, hogy a low endnek aligha nevezhető konfigomból 10-nél több képkockát tudjak kisajtolni másodpercenként, legalább 720P-ben.
Ha nem megy, akkor teszek egy utolsó kísérletet a GTA Online èvtizedes bugjának áthágására (hogy tudniillik nem indul el már az első oktatómisszió sem) ès esetleg belépek a Paca képzeletében lètező, fiktív GameStar szellembandába a Social Clubon.

Eprespuszedlee - CastleStorm!!! Nagyon tetszik ez a játék. Kétségkívül eljön majd az idő egy messzi-messzi galaxisban, amikor elmúlik a függőségem és már nem akarok vikingeket hajkurászni esténként, de ez még a távoli jövő. Addig is magam mellé ültetem Kőmíves Kelemennét és, ha a szükség már szorít, mint az erős kő, akkor beépíttettem a váram falába.

daev - Ma hivatalosan is feladtam, hogy a héten feljutok egy Grand Theft Auto V szerverre, ezért most már átadhatom magam a Beyond: Two Souls-nak, amiből most először a HP-val közösen írunk tesztet. Emellett könnyen lehet, hogy megtalálható leszek egy-egy CS:GO szerveren is, csak módjával, mert a leadás alatt sátántól való dolog olyannal játszani, amivel nem muszáj.

Nightwolf - A korral járó bölcsesség elhitette velem, hogy engem már nem tud maga alá gyűrni holmi bázis- és toronyvédős tyutyerka, de mint mindig, most is átvágott. Hosszas órák óta csak húzogatom hátra a CastleStorm ballisztáját és mindenkit legyilkolok, aki ártó szándékkal döngeti a várkaput.

Chavalier - Lassan egy hete küzdök az influenzával, ezért két adag forró húsleves között, a felfűtött szobában is orrhegyig húzott takaró alól kikandikáló szemeim inkább Terry Pratchett Az igazság című regényének sorait falják. Ám ha mégis úgy alakulna, hogy össze tudom szedni magam, akkor ellátogatok a Lost Planet 3 jégbolygójára, mert Paca szerint ha másért nem is, a sztori miatt megéri.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)