Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Denevérek, zombik, tankok és repülők, ubisoftos sztárvendég és egy sóhajtásnyi napsütés. Kezdődik a hétvégi műszak.

Hirdetés

Eric Baptizat (Ubisoft Montreal, lead game designer) - Jelenleg több platformon is játszom; igyekszem befejezni a Dishonored PC-s változatát, ez az egyik olyan játék, amit abba kellett hagynom, de nagyon szeretnék visszatérni hozzá. Az ebédszünetekben rengeteget Dota 2-zöm, de sajnos még mindig nem vagyok olyan jó, mint a kollégáim. A konzolon most a GTA V egy- és többjátékos módja pörög és pont most fejeztem be a BioShock Infinite-et. Természetesen az iPades játékok sem maradhatnak ki, a Device 6 és a Kingdom Rush Frontiers a jelenlegi kedvencek.

BZ - Hétvégén konkrétan az életemmel játszom, mert anyóslátogatás lesz Egerben. ;-) Épp ezért a fajsúlyos gémek boncolgatása kissé háttérbe szorul, marad a Plants vs. Zombies szétmaxolása androidon (tudjátok, az a telefonos rendszer, ami olyan, mint az iOS, csak jobb, khm, khm. Mindenesetre vasárnap azért szeretnék úgy visszaérni, hogy este rendezzem zilált idegeimet egy kis Batman: Arkham Originsszel, ami már csorog lefelé Steamről. Megmutatom a gonoszoknak, hogy ez igenis egy Wayne-nek való vidék!

kacor - A legújabb Humble Bundle maga az ördög. Vele fogok ismerkedni a hétvégén.

Flatline - Lilly looking Through, mert Sophiaso is a lovely girl. Vagymi :)

Sophiaso - Batman: Arkham Origins. Egyelőre szimpatikus, bár most a sztorit nem pörgetem, inkább a városban fellelhető dolgokkal foglalkozom, de ezek alapján nem tűnik úgy, hogy olyan hosszú ideig kitart a játék, mint az Arkham City esetében. Még mindig zavar, hogy Batman ebben a trilógiában egy buta, bunkó, humortalan izomagy (azok a monológok és dialógok, istenem), de egyelőre ezen túl tudok lépni, és néhány hangos „pff" kíséretében mindig tovább játszom.

Mocsy - Végeztünk a lapleadással, most azért egy kicsit fáradt vagyok. Éppen ezért semmiféle nagy játékba nem vagyok hajlandó belefogni, kizárólag a Panzer General Online-t fogom tolni orrvérzésig. Nagyon sok elmaradásom van, amit hétvégén fogok bepótolni. Achtung, panzers!

Paca - Nagyon remélem, hogy most sikerül végre GTA Online-oznom egy pár órát, de egyáltalán nem segít, hogy barátnőm mindenféle, csak a hétvégén érvényes kuponok birtokában van. Szóval shopping, aztán ha elfáradtunk és hazamászunk, belesüppedek a székbe és hasítom az utat BF Surferem volánja mögött. 80 km/órával, mert annál többet csak lejtőn lefelé tud.

Szada - Daev barátommal összebeszéltünk, hogy közösen bezsebeljük a kihagyhatatlan Warner Bros. Humble Bundle csomagot, ez pedig nem jelenthet mást, minthogy Batman Arkham hétvége lesz: sokadszorra újra végigviszem az első Asylum epizódot, majd jöhet a City is.

Nightwolf - Most hétvégén bojkottálom a játékokat és igyekszem átrágni magamat a Hobbit extra bővített lemezein. Több órányi „hogyan készült" videó, amit pont annyira élvezek, mint magát a filmet. Hát nem csak a hátsó kertbe ugrottak ki forgatni a srácok. Nem is gondolná az ember, hogy mennyi munka van egy ilyenben! Ja, és Dwalin a király!

Gyu - A Star Trek Onlineba új tartalmak érkeztek. Nálam még mindig tart az NBA 2K14 idény, s a holnapi napot a Cubase Elements 7 Trial telepítésével és élesítésével töltöm majd. A többit majd meglátjuk :)

Daev - Olyan szabadságfélén lennék én most, ezért talán lesz időm bepótolni a lemaradásokat. A Bioshock Infinite-tel még nem sikerült végeznem, pajtásokkal újra nekimegyünk a Borderlands 2-nek, lefokozott a CS: GO is, mert nem volt időm játszani, illetve persze ott van az Assassin's Creed IV végigjátszás, amivel szintén haladni kell.

borderlands 2:

Dudu - Múlt héten sikerült befejeznem a Batman: Arkham Originst, így nincs más hátra számomra, minthogy visszatérjek a Feketelistához Sam Fisher „barátommal". No meg nemrégiben feltelepítettem a Demonicont, azt is le kéne már törölni, mert nagyon nem jó. Amennyiben sikerül megmentenem az amerikai népet a terroristák karmai közül, és a Demonicon sem foglal több helyet a gépemen, egy kis Shadow Warriorozással és BioShock 2: Minerva's Den DLC-vel ütöm el az időt. Vagy csak előveszem a Vidéki Man figurámat. (Nem minden vidéki Dudu veri a billentyűzetét.)

Szonja - A héten túladagoltam magam emberi kommunikációval, úgyhogy nem is baj, hogy még mindig nem volt időm végigtolni a The Last of Ust: pont alkalomhoz illő lesz.

Chavalier - Tegnap este értem vissza egy berlini World of Warplanes rendezvényről, és azóta is repülőgép-túladagolásban szenvedek. Szóval olyasmit választanék a hétvégére, amiben az ember még a földön jár, és legfeljebb a vízre merészkedik ki, de azt is csak akkor, ha nagyon muszáj. Az Assassin's Creed IV: Black Flag és a WRC 4 között próbálok dönteni. Jövőhéten elmesélem, hogy sikerült.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)