Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Miközben monoton bút ont az ősz konokon, s fájón, kollégáink törpék, tündék, csillaghajók, kalózok és LEGO kockák között töltik a hétvégét. És ti?

Hirdetés

Paca - Végre sikerült időt szakítanom arra, hogy belekezdjek az Unchartedbe. Látszik azért, hogy az első rész már nem mai darab, de ha eltekintünk Nathan fura mozgásától, a játék még mindig zseniális. Emellett megvettem a héten a Stuntman Ignitiont, amit régen, kezdő Xboxosként is nagyon imádtam, de akkor csak kölcsönben pihent nálam, lehet, hogy abban is felveszek néhány jelenetet. Áh, dehogy, megyek is vissza Unchartedezni.

 

BZ - Sziasztok, BZ vagyok, függő. Mármint nem karácsonyfa-, hanem sokkal gonoszabb dolog... És újra elkezdtem. Nem tudtam megállni. Rossz társaságba keveredtem, ők beszéltek róla, és nem bírtam magammal. Négy napja, főleg éjszaka esik meg velem... És boldoggá tesz, nincs mit szépíteni. Hiányzott, és most már újra itt van velem. Tudom kezelni. Igen, sokan mondják ezt, de tényleg. Szóval, két év után visszaestem, és nem szégyellem. Jó függőnek lenni. (...) Négy nap után máris 41-es szintű allis retri paladin vagyok a World of Warcraft világában.

Sirius - Ennek a hétvégének a programja, egyértelműen a Space Engineers lesz. A játék még csak alfában van, de már most érzem, hogy bőven az egészséges határ érték felett leszek képes időt áldozni rá. Ha pedig véletlenül épp nincs kedvem kicsi vagy nagy űrhajókat építeni, folytatom az Assassin’s Creed IV: Black Flaget, hiszen akad még erőd, amit nem zúztam porrá.

 

Szada - Még mindig Humble WB Games Bundle lázban égek, ami kimerül abban, hogy a Steam gyűjteményembe került egy tucatnyi cím, és bizonyos időközönként rájuk csodálkozom, de a Batman Arkham City mellett (az Arkham Asylumot vagy ötször végigjátszottam már) most elsősorban a Guardians of Middle-earth-t szeretném kipróbálni, de lehet, hogy befigyel majd egy kis Lord of the Rings: War in the North is. Meg a..., és a..., hogy a ...-t ki ne felejtsem.

Dudu - A 2K volt oly jó, és küldött nekem a BioShock Infinite-hez egy Season Pass kódot, úgyhogy a hétvégén a Burial at Sea kiegészítőt nyúzom, hogy a decemberi GameStarban jól leírjam Nektek, mit alkotott Levine mester.

Flatline - Nagyon helyes, hogy Paca Unchartedozik végre. Az elsőben is lesznek wow pillanatai, de összességében annyira fog emlékezni, hogy szuper, de néhol kicsit sokat kell puttyogtatni. A kettő és a három viszont hajletevős teljesen. Én meg Killzone: Shadow Fall a hétvégén, megnyomorodásig, ha valóban otthon vár a csomag ma délután hazaérve.

Duncan - Én már hetek óta a next-gennel álmodom, legutóbb például azt, hogy a kiskőrösi Midi butikba érkezett egy Xbone, de amikor leutaztam, kiderült, hogy a boltos néni összekeverte egy régi Nintendo GameCube-bal. Mivel azonban hó végéig még várnom kell az intravénás PS4 fívörre, marad most a BF4 "previous gen"-en és a szokásos Rome II maraton PC-n.

Chavalier - Mielőtt elkölteném egy kéthetes külföldi nyaralás árát next-gen konzolokra, még hátra van az a huszonsok játék, amire az elmúlt években nem tudtam elegendő időt szánni. Fogalmam sincs, hogy melyiknek kezdjek neki, esetleg folytassak-e egy korábban félbehagyott címet, vagy inkább toljak bele még 40 órát az AC4-be. A legvalószínűbb a Taxidermist című Heavy Rain DLC megtekintése, aztán becsukott szemmel felnyúlok a polcra, és addig emelgetem le a dobozokat, míg valami rokonszenveset nem találok.

HP - Kicsit kezdek rácsusszanni a LEGO Marvel Super Heroes-ra, nem gondoltam volna, hogy a századik kaptafa LEGO játék is ugyanolyan szórakoztató lehet, mint annak idején a Star Wars széria volt, de még mindig kegyetlenül rá tudok menni rajongásban. A Pókember fején pedig újra és újra felröhögök, annyira zseni. Engem megvettek megint sajnos, nincs mentségem.

Gyu - Új tartalom érkezett a Star Trek Online-ba, méghozzá a Season 8, amelyben a Dyson szférák (új playfield) és más univerzumok lényei játsszák a főszerepet jónéhány újdonsággal karöltve. Emellett valamelyik nap kezembe akadt a The Sims 3 és annak egy-két kiegészítője (Late Night például) ezeket fogom megnézni, míg vasárnap maximum EVE Online-t fogok bámulni, mert egész nap kint leszek a HungaroConon.

Sophiaso - Batman: Arkham Origins újra, mivel sajnos hétközben nem jutott sok idő az efféle világi szórakozásra. És hát persze az elmaradhatatlan Just Dance 2014 is biztosan be fog figyelni :)

Mocsy - Tesztelés alatt van az új LEGO Marvel Super Heroes, valami elképesztő jó. Hihetetlen mennyiségű szuperhőst, illetve gonoszt zsúfoltak össze egyetlen játékban, a TT hozza ismét a formáját, mindent elmond az a tény, hogy a 11 éves kamasz fiam inkább ezt nyüstöli egy hete a Grand Theft Auto V helyett. Mellette persze megy a Panzer General Online is, de csak félgőzzel, mert a napokban kiderült, hogy hamarosan resetelik az egész eddigi eredményemet és elvesznek mindent. Még a gyönyörű Királytigris tankomat is. Nem vagyok túl boldog, de a zárt béták már csak ilyenek.

RG - World of Warplanes teszt van folyamatban, de jelenleg még az agyaggalamb szerepét töltöm be, mert tele van a légtér ászokkal. Vagy inkább nekem kellene fejlődni? A franc se tudja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)