Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

GameNight, Xbox One, Doctor Who, Antal Nimród, játék, pihenés, munka és még több játék a GameStar Team hétvégéjén.

Hirdetés

BZ - URL helyett IRL játszom mindkét nap barátokkal: szombaton Settlers of Catant tolunk az összes létező kieggel, vasárnap pedig Arkham Horror társas party következik. Oké, azért a nemrég kiújult őrületem biztos bejátszik majd, hiszen be kell néznem Nyomárka nevű dps paladinomra, aki időközben 59-es szintre küzdötte magát WoW-ban. Még el se hiszem, hogy tényleg lesz egy nyugis hétvégém...

Chavalier - Öreg vagyok már, és nyűgös, ezért inkább elvonulnék téli álmot aludni, mint egy barna medve, ám ehelyett teszteléssel töltöm a hétvégét. A Ryse: Son of Rome-ba már bepillantást nyertem a pénteki Game Night során, így megállapíthattam, hogy már megint egy lenyűgöző techdemót rakott össze a Crytek. Hogy a csillogó felszín alatt játék is rejtőzik-e, arról rövidesen beszámolok. Látatlanul is tartalmasabb elfoglaltságnak ígérkezik az XCOM: Enemy Within kiegészítő, aminek újdonságai szépen betagozódnak a kampányba, ezért kénytelen voltam ismét nulláról elkezdeni a szürkék kiebrudalását a mi kis sárgolyónkról. Félreértés ne essék, édes teher ez, és csak azért panaszkodom, mert öreg vagyok már, és nyűgös, meg maci... és most már azt hiszem, szenilis is.

Sophiaso - Én hétvégére elugrom Londonba a Doctor Who 50. évfordulójának tiszteletére, így a játékra nem lesz idő. Lesz viszont helyette geekeskedés-nördösködés ezerrel :)

Paca - Tesztelés ezerrel és eggyel, de talán folytatom az Unchartedet. Meglátjuk, mire lesz idő, de egy-két kört mindenképpen megyek a Need for Speed:Rivalsben.

Flatline - League of Legends. Kint van az új patch, Huntival valószínűleg egész hétvégén zombulunk vele. Gyertek Ti is!!

Mocsy - Közeleg a PlayIT és a lapzárta, ezért elég sokat fogok dolgozni. Ráadásul szombaton érettségi találkozóm lesz (senkinek semmi köze hozzá, hogy hányadik, törődjön mindenki a saját dolgával :) - Ötvenedik? - a szerk), így elég keveset fogok gép előtt ülni. De azért szeretnék haladni kicsit a Call of Duty: Ghosts-ban.

HP - Ha lesz egy kis időm, akkor a Need for Speed: Rivals fut majd (még a jelenlegi generáción), mert pár órát egészen biztosan el lehet vele szórakozni. Nagy reménységek nélkül nagy csalódás sem érhet, viszont a semmi dobozomban eltöltött idő tökéletes manifesztációja ez.

Gyu - SimCity: Cities of Tomorrow, függővé tesz a csőd folyamatos elkerülése. Belenézek a Heroes of Might and Magic Online-ba, amelynek a bétájával játszogatok már. S emellett jónéhány Zen Studios flipperasztalt próbálok majd ki a Humble Weekly Bundle segíségével. A maradék időben pedig Star Trek Online....

Vanda - Nosztalgiázok. Felfedeztem, hogy Linuxra is van 3D Tetris… Ja, és a Google Doctor Who-játékát is végigtoltam már, bezonyám! (Sophiasooo, vigyéééél magaddaaaal!)

Dudu - Ezen a hétvégén a Deadfall Adventures és az Ass' Creed IV: Black Flag van terítéken, előbbi témája és hangulata miatt, utóbbi meg azért, mert Ass' Creed. A kalózos környezet sajnos sosem volt a kedvencem, de annak mindenképp örülök, hogy a korábban hivatalosan bejelentett négymagos proci helyett elég neki a 2 mag, és még így is közepes-magas beállítások mellett fut. Brace yourself, the liberation of Rome has begun! Vagyis the Caribbean. Mindegy, értitek, no meg nothing is true, everything is permitted.

Szonja - Én majd szólok legközelebb, ha már nem a Last of Us lesz terítéken, ígérem.

Eprespuszedlee - Szombaton Nightwolffal ellátogatunk egy, a Filmíró Hétvégék keretén belül megrendezésre kerülő eseményre, ahol Antal Nimród vendégeskedik majd. A szakmai előadások előtt levetítik a 2003-ban bemutatott Kontroll c. magyar thrillert is, amely a kallerek békés életét mutatja be egyik természetes lelőhelyükön, a föld alatt. Egész napos programról van szó, de lehet, hogy este még beizzítom a DC Universe Online-t. Vasárnap eleget kell tennem háziasszonyi kötelességemnek és leláncolom Wolfit, mielőtt a felhők takarásából előbújna a Hold. Nem szeretem, ha vonyít.

Nightwolf - Végre beszereztem egy PlayStation 4-et a hazai boltok egyikéből és azt kell, hogy mondjam: csodálatosabb, mint... Jajj, ez nem az a közeg, ahol ekkorát hazudhatok. Csupán csapatom a szokásos Guild Wars 2-őt. Megnézem magamnak ezt a hatalmas, méregfelhőt eregető tornyot. És persze szombaton próbálok nem elaludni Antal Nimród előadásán, habár úgy hallottam, hogy jó fej a csávó.

kacor - Hát sajnos továbbra is a Humble Bundle: Asylum és a város, valamint F.E.A.R. trilógia replay. És az Oceanhorn 100 százalékra tolása IOS-en. Valamint természetesen a Doctor Who 50. évfordulójának ünneplése és az ünnepi rész (sokszoros) megnézése, de Sophiasóval ellentétben sajnos csak itthonról. Hajrá, Zsófi! (Sajnos csak) Lélekben veled vagyok!

Szada - Múlt hétvégén nem sikerült belevetnem magam sem a Guardians of Middle-earth, sem a The Lord of the Rings: War in the North kalandjaiba, most megpróbálom.

A fantasztikusan sikerült GameNight után közepesen kipihenten most Pacával és a PCWolrdös pajtásokkal folytatjuk az Xbox One tesztelését. Mókás lesz és hamarosan érkezik az élménybeszámoló is, úgyhogy érdemes lesz gyakran visszanézni hozzánk. Addig is pörögjön a Ryse: Son of Rome.

Ti mivel töltitek a hétvégét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)