Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

2013 utolsó GameNight-jával hangolt a szerkesztőség a hétvégére. Forralt bor, hotdog, zene, jó társaság, és persze játékok dögivel.

Hirdetés

Dudu - Most, hogy végre sikerült megcsinálnom egy őrületes küldetést az Ass Creed IV-ben, a hétvégén tovább folytatom a Karib-térség meghódítását a Csóka fedélzetén, mivel EndreMan olyan pozitívan nyilatkozott a sztoriról. Nekem valahogy furcsa ez a "Csóka" név, általános iskolában az egyik tanárunk hívott minket így... Persze az is lehet, hogy a tengerentúlon meg Jackdaw-nak becézik a diákokat, fene se tudja. Ezen felül ha marad még időm, befejezem az Ethan - Meteor Hunter-t, valamint feldurrantom a gépemre a Sleeping Dogs-t, mert eddig az is kimaradt. Eddig.

GameNight: Mission Failed :/

Chavalier - Miután sikerült a szabadságomat összehangolni egy jó alapos megfázással, nem volt kérdéses, hogy játékkal töltöm a hétvégét - no meg a legújabb R.A. Salvatore regény olvasásával. Ideje volt bepótolnom a nyár, s talán az év egyik legjobb - ha nem a legjobb - élményét nyújtó játékát. Habár még csak az elején járok, de a The Last of Us már eddig is olyan gyomrosokat osztott, amelyektől kétrét görnyedve zokogok a sarokban. Előre félek, hogy milyen érzelmi megrázkódtatások várnak még rám az út során.

Paca - Megint nagyon szuper volt a GameNight, megint sikerült hajnalig bulizni, és megint nagyon örülünk, hogy ilyen sokan eljöttetek, reméljük, januárban még többen lesztek. Az én energiámat többé-kevésbé leszívta, de a hétvége többnyire a pihenésé - lenne, ha nem én kaptam volna a vasárnapi ügyelet becses feladatát. Szombaton azért valami csak befér, lehet, hogy nekikezdek a Tomb Raidernek, a Hitman: Absolutionnek, a Rayman Legendsnek, vagy folytatom a The Last of Ust, esetleg zúzok a Guitar Heróban. Jajj, mennyi lehetőség!

mazur - A GameNight tényleg klassz volt, nagyon jó volt a hangulat. Jó látni hogy egyre több az új arc is (persze régi jó ismerősök mellett), és egyre többen jönnek oda "csak úgy" beszélgetni, kérdezni a játékokról - vagy bármiről. Ami a hétvégi játékajánlást illeti, ha lesz idő-energia, akkor a PS4-nek fogok örvendezni és a nyitócímeket cserélgetem majd. Vagy visszabújok az előző generációba egy kicsit Dragon's Dogmázni.

RG - Igazán jó hangulatú GameNight volt, ahol a forralt bor illata és a barátság szelleme lengte be a termet, amit még az sem tudott elrontani, hogy ugyanaz a sör kétféle áron volt kapható attól függően, hogy éppen melyik leányzó állt a pultban. Egyébként pedig minden elismerésem a műanyag zeneszerszámok virtuózainak, akik olykor szemmel követhetetlen zsenialitással pengették a húrokat, vagy csapkodták a csapkodni valót. És ha már ott voltunk, akkor természetesen volt egy kis 21 Guns, csak azért, hogy a kinti hideg időt ellensúlyozni tudjuk a nyári GS Tábor forró utánozhatatlan hangulatával.

Majd elfelejtettem: a hétvége a gyermekeimé, ami mellé az aktuális teljes játékunk, vagyis a Homefront tudja csak betuszkolni magát, melyet megjelenésekor gyorsan abbahagytam, most azonban egészen elragadott.

Szonja - Végre mi is eljutottunk a GameNightra! A hideg és a forralt bor ellenére is a nyári GameStar táborok hangulatát hozta a buli. A tervezett Guitar Herózás végül sajnos elmaradt, cserébe viszont sok régi ismerőssel tudtunk váltani pár szót. Ami a hétvégi játékot illeti, még mindig van egy kicsi a Last of Usból, a fennmaradó időben pedig lehet, hogy előveszem a Neverwinter Nigths 2-t... már ha nem alszom át az egész hétvégét.

Mocsy - Azt hittem, hogy a decemberi lap leadásával megkezdhetem jól megérdemelt pihenésemet, de a PS4 launch és a GameNight jól bekavart, a hajnali lefekvés soha nem volt az erősségem. A hétvégén ráadásul családi születésnap party is lesz, ami testvérek között is minimum hét gyereket és 10 felnőttet jelent, az is minden lesz csak nem pihenés. Ennek ellenére szeretnék egy kicsit továbbhaladni a Panzer General Online-ban és elkezdtem a World of Warplanes-t is. Ezenkívül nekiláttam a Battlefield 4 egyjátékos hadjáratának, de menet közben meguntam, valahogy nem tudnak már lekötni az ilyen "cső-shooterek".

Daev - Csodálatos szabadságom idejére hazajöttem Veszprémbe, úgyhogy a család és a barátok mellett végre bepótolhatom a játékvilágbeli elmaradásaimat. Egyértelműen a Bishock Infinite-tel kell kezdenem, majd jön a The Wolf Among Us és utána még körülnézek a Steam könyvtáramban, hogy az agyatlanul vásárolt akciós játékok közül legalább egynek vagy kettőnek legyen értelme.A GameNight megint fantasztikus volt, öröm volt látni, hogy ennyien eljöttek. Lassan a rendezvény kezd azzá válni, amit eredetileg szerettünk volna: a magyar játékostársadalom havi bulijává, ahol tényleg semmi más nem számít, csak maga a játék. 2014-ben is minden hónapban lesz GameNight, legközelebb januárban várunk titeket és hamarosan azt is elmondjuk, hogy mire számíthattok.

Gyu - Star Trek Online - még mindig a téli fesztivál miatt. Emellett egy jelenleg meg nem nevezhető játék alfáját próbálom ki (jövő héten többet árulok el róla), és végre kipróbálom a Star Wolves 3-at is, ami már egy ideje hívogat itt a Steamen. Mást most nemigen tervezek a sok-sok családi ünnep mellett.

Flatline - Iszonyat mód Starbound hegyek, meg némi League of Legends. Megyek is ásni, a Terraria sajnos kimaradt, minden haverom előbb végezte ki, mint én elkezdtem volna, most nem adok esélyt erre :)

Nightwolf - Még mindig védem a hazámat a Homefrontban. Kifejezetten szívósak ezek az északabbról idetévedt koreai katonák. Valamint muszáj pár kört vonatoznom a Guild Wars 2-ben, mert nagyon rákaptam az ízére. De a hétvége koronája az a Hobbit lesz. Már láttam az éjszakai vetítésen, de kívánja a szemem, hogy újra lássam, így vasárnap csapatostul elmegyünk a moziba be. Ja igen, baromi jó volt a GameNight... Ettem hot-dogot... Hagymával... Csípős paprikával... Ketchuppal és mustárral..

Szada - Továbbra is a Don't Starve dívik, amikor éppen nem a családdal készítünk mézeskalács figurákat, hiszen lényegében erről szól az ünnepekre való készülődés és maguk az ünnepek is: a családról. Meg azokról a szemét éjfekete vadkutyafarkas kombinációkról, amik voltak olyan szívesek megtámadni főhősömet a sötétség alatt, amíg a tábortűz mellett sütögette a nyúlhúst. De ráfáztak és remélhetőleg így fog járni minden más ellenséges ocsmányság is *ördögi kacaj*. Éljen a szeretet!

BZ - Tegnap este végül csak nem sikerült eljutnom GameNight-ra. Ez rossz. A különféle céges karácsonyi és évzáró eseményeken megkezdett italfogyasztást ezért hajnalban baráti körben folytattam. Az jó. Viszont ma reggel rossz. Épp ezért a szokásos WoW mellett most valami nosztalgikusra, igazán klasszikusra vágyom, ami kisimítja a szervezetemet. Ez pedig nem más, mint az Outcast, amire ugyan már a kutya se emlékszik, ráadásul a mai gamerek szemével röhejesen is nézhet ki, mégis életem egyik abszolút kedvence.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)