Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

MMO-k, zombik, társasjátékok, valamint kutyák és sáskák kerülnek terítékre a GameStar szerkesztőség első hétvégéjén 2014-ben.

Hirdetés

daev - BioShock Infinite - daev magánélete, 1:0. Enough said.

 

Flatline - Mivel épp másik városba költöztem és ugyan a modem már itt van, de még nem él a net, ezért Persona 4 Golden továbbra is, folyamatosan Zsófira gondolva közben, nem mondom meg miért, játsszatok vele és meglátjátok, miért. Mármint a játékkal persze, nem Zsófival. Esetleg egy kis Gravity Rush, plusz Remember Me trophyvadászat a hétvége terve.

Szonja - A hétvége javát alvó vagy alvás közeli állapotban tervezem tölteni. Az utóbbi esetben pedig ezen a hétvégén is a telefonom fog szórakoztatni, hála leginkább az Apple és a Disney ünnepek alatti napi egy ajándék akcióinak. Elsősorban halálcsillagot fogok építgetni a Star Wars: Tiny Death Starban, ha a lányom nem rángatja ki a kezemből éppen az eszközt. Ha igen, akkor visszaalszom.

BZ - Kezdek lebetegedni, legalábbis emelkedik a hő, és szédülődik is, pedig nem ittam semmit. Vagy tán pont azért?Mindenesetre a péntek este a hagyományos társasjátékoké. Vagy Catan telepesei, vagy ami még valószínűbb, a kiváló, kooperatív Arkham Horror kerül terítékre a cimborákkal.Hétvégén pedig mindenképp folytatom Edward Kenway kapitány kalandjait, igaz, a felbontás még mindig a nevetséges 720p marad, mivel a grafikus kártyámnak már az Őstörténeti Múzeumban lenne a helye. Sebaj, attól még a kaland ugyanolyan csodás. A csatolt videó viszont csakazértis szóljon az Arkham Horrorról - nem csak azért, mert két igazi, nőnemű egyed elemzi a játékot, hanem azért is, mert a pixelbámulás mellett igyekszem népszerűsíteni a közvetlen, személyes játék előnyeit is. Az AH ráadásul valóban brutáljól sikerült darab, kiegészítőkkel együtt akár 5-6 óráig is eltart egy menet, ami egyébként kooperatív, tehát nem egymást kell hetedhétre szívatni, hanem a Nagy Öreg istenségek felébredését kell megakadályozni kis csapatunkkal.

HP - Végre a rendes zenekarommal is próbálhatok a hétvégén, de azért egy kis Band Hero sem maradhat ki a szórásból. Ha pedig rá tudom venni magam végre, akkor a Call of Duty: Ghosts is elindul végre. Tudom, ezer jobb dolgom is lehetne, de nekem eddig mindegyik CoD kampány élvezetes volt. Mivel nem szeretek csalódni, eddig húztam, halasztottam a dolgot, mert az első tapasztalataim nem voltak túl jók, de muszáj már saját véleményt kovácsolnom, ehhez pedig el kell mennem oda, ahová a haterek nem merészkednek. A végére...

Paca - Alighanem az Uncharted 2-nek látok neki, mert már nagyon kíváncsi vagyok rá, és elég volt a The Last of Us utáni pihenőből, újra jöhet egy Naughty Dog remekmű. Ha lazítani akarok, megdöntögetem HP rekordjait a Trials Evolutionben, illetve barátnőmmel játszunk egy-két kör Rayman Originst, mert azt ő is szereti. Meg hát ott van a temérdek Xbox Live Countdown to 2014 alatt bevásárolt játék, a Bullynak például még neki sem láttam újra, pedig régen nagyon szerettem ám.

Szada - Szomorúan telik számomra a hétvége, mivel misét tartanak a pontosan egy éve elhunyt keresztapámnak, így valószínűleg a munka mellett nem is nagyon nyúlok majd játékhoz, de ha vasárnap mégis rászánom magam, akkor megpróbálkozom a Limbo című remekkel, annak úgyis olyan nyomasztó a hangulata, passzolni fog hozzám.

Eprespuszedlee - Megtámadott valami vírus, úgyhogy első körben ezt próbálom legyőzni mindenféle egészségjavító módszerrel. Craftolok egy vital potiont, hogy healelhessem magam - megteszi egy kis méz, citrom és teafű. Ehhez persze trade-elnem kell és szaladgálhatok a gyógyfűárushoz is, esetleg folytatok egy kis gatherer tevékenységet. Az mondjuk nem segít, hogy a staminám egyre csak fogy. Szerencsére a petem több módosítót ad a kitartásomhoz, mint egy nagy adag power boost. A kuruzslók mindenféle antibiotikumot nyomnának belém, de erős a poison resistance-om. Elköltök pár aranyat, kimaxolom a traits-fámat és hamar rendbe jövök. Addig is tolom a Guild Wars 2-vel.

Nightwolf - Hétvégén ráhajtok a legendás Kudzu íjamra (szeretném, mit szeretném, akarom itt használni a birtokos jelzőt, mert igenis meglesz... egyszer...), habár előbb növeszt egy tünde körszakállat, mint hogy nekem ez most összejön, de mindent beleadok a következő két napban, így a vécén is valószínűleg a Guild Wars 2 fog folyni a többi ilyenkor szintén folyó/zuhanó dolgon kívül.

RG - A hétvégén rendelkezésre álló szabadidő egy aprócska szeletkéjét a State of Decay fogja kitenni és természetesen a PC-s változaté. Nem vagyok nagy barátja a zombis témakörnek, meg kicsit sok is volt belőle az elmúlt egy-két évben, de ez a játék elég jó ahhoz, hogy én is szétcsapjak benne néhány agyvelőt feszítővassal, villáskulccsal, kalapáccsal, szöges deszkával, léccel, csőfogóval, bozótvágókéssel pusztakézzel...

Gyu - Finisébe fordult számomra Q csodavilága a Star Trek Onlineban, az egyik karakteremnek már meg is van a Breen űrhajója. Vár vissza a Left 4 Dead 2 is egy kis lövöldözésre - egész jól kezdek belejönni. Az igencsak "vegyes" vélemények ellenére szeretném a hétvégén kipróbálni az Airport Simulator 2014-et, hátha van benne valami jó is.

Dudu - Ezen a hétvégén a Contrast-ot nyúzom, illetve a L4D2-t, ha marad rá időm a tanulás és DVD készítés mellett (nem fog).

Chava - Alig pár órája fejeztem be Karen Travisstől a Jacinto romjai című regényt, és azóta is arra érzek késztetést, hogy felbőgessem egy lancer láncfűrészét. Úgy néz ki tehát, hogy nekiesek valamelyik Gears of War epizódnak a hétvégén, vélhetően a legjobban sikerült második rész lesz a befutó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)