Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Az éjszakába nyúló GameNight után játékkal kapcsol ki a szerkesztőség.

Hirdetés

BZ - Épp csorog lefelé egy játék tesztelői verziója, ami viszont január 23-ig embargós, tehát nevezzük mondjuk Kardozóskefélős Varázslóharcosszimulátornak. No, egyrészt ezzel fogok némelyest gámulni, de közben vigyázó szemeimet az Assassin's Creed Liberation-re vetettem... Oké, a Black Flaghez képest ugye ez azért mégiscsak egy kézikonzolos átirat, de baromi nehéz visszafogni magamban az elvárásokat. Szombat este pedig Egerben játszom sörökkel. Igen, Egerben, és igen, sörökkel, nem borokkal. Barbár bunkó, mondhatná az egyszeri gasztroturista, de ez van, a metalvikingek nem sznobulnak holmi rottyasztott szőlővel. Persze ehhez nagyban hozzájárul majd, hogy a GameNight-on mennyit fogyasztok eme csodás nedűből, lehet, hogy a másnap miatt Egerben csúfos teázásba fullad az este. ;-)

Gyu - Mivel megvettem a Humble Weekly Bundle szenzációs Bohemia Interactive csomagját, így a hétvégén két dolog biztosan lesz: helikopterezés és UFOzás (Take On Helicopters és UFO: Afterlight),. Persze a The Banner Saga nem maradhat ki, sőt, szereztem egy kulcsot a SpellForce 2 - Demons of the Pasthoz is... Mit is mondhatnék: nem fogok unatkozni....

Dudu - Csatlakozom BZ-hez, no nem az egri sörjátékban, hanem az Ass' Creed: Liberation HD-val kapcsolatban. Egy órácskát már nyomtam is vele (nem BZ-vel, a játékkal), nekem eddig jobban bejön, mint a harmadik rész... Ezen kívül őrületes beadandót írok, és hajthatatlan utóvizsgára készülök, hétfőn van a leadási határidő, kedden meg a megmérettetés. Ha jövő héten is jelentkezem itt a játékajánlóban, akkor túléltem mindent, ha nem, akkor is, csak szomorú leszek. Gyerekek, sose legyetek szomorúak. Inkább tanuljatok.

Sophiaso - Csatlakozom a kollégák közötti AC-lázhoz: még mindig a Revelations-t nyüstölöm. Sok láda van ám a játékban, és én mindet ki szeretném nyitni..

mazur - Tegnap GameNight, de ma megveszem a Broken Age-et, és addig játszok vele, amíg hagynak. (Nem lesz az olyan sok, de lehet hogy eltorlaszolom az ajtót.)

RG - Legkedvesebb pilótacimboráimmal ronggyá verjük egymást Condorban, de aztán jön a kazsuál géming, ugyanis kedvem támadt egy kis vadnyugati vérontáshoz, így hát újra nekiláttam a Call of Juarez: Gunslingernek, ami már a megjelenésekor is visszaadta a hitem a sorozatban, most pedig kimondottan üdítően hat rám a hatlövetű. BZ-nek meg innen üzenem, hogy boros vidéken sört inni nem barbárság, mert anno megboldogult első munkahelyemen egy borvacsorán én is sört kértem. Igaz, nem akartak hozni arra hivatkozva, hogy ha nekem adnak, akkor mindenki azt fog kérni. Kábé ennyire hittek a borvacsorájukban.

Mocsy - Sűrű hétvége lesz, de azért egy kis Guild Wars 2 belefér a menetrendbe. Ráadásul tesztelésen van nálam egy Nvidia Shield is, elég jó kis masina, azzal is fogok játszani üres óráimban. Persze csak azután, ha már kipihentem a GameNightot.

Flatline - Beyond: Two Souls. És valami offline cucc mellé, mert még mindig nincs internet bekötve immáron három hete az új lakásban. Gondolhatjátok, mekkora agyzsibaszon van így. :)

Szonja - Mivel hétközben estére már teljesen leáll az agyműködésem, ezért a legkisebb mértékben is a logikai képességekre építő játékok szigorúan száműződnek a hétvégékre. Eljött a The Tiny Bang Story és társai ideje.

kacor - Ugyan a teszt már két napja kész, még messze nem értem az új SpellForce 2 standalone kieg. legmélyére. Emellett: Civ 5 a legújabb kiegészítőkkel.

HP - Nem én kapom majd a "Legváltozatosabb Hétvégi Játékajánló Válaszokat Író GameStaros" díjat, de kevés az idő, és a Diablo III annyira jó, hogy ezen a hétvégén is ez lesz a program.

Eprespuszedlee - Nemrég én is megkaptam a Guild Wars 2-őt, úgyhogy nem kell Wolfit kirugdalnom a gép elől, ha játszani szeretnék vele. Ami a legszebb az egészben, hogy együtt hentelhetünk kéz a kézben Tyria legszebb és legzordabb tájain egyaránt. Fusson, akinek kedves az élete, mert jövünk!

Daev - Úgy volt, hogy ezt a hétvégét a DayZ és a Rust társaságában töltöm, de szomorúan tapasztaltam, hogy a gépem ezt már nem bírja úgy, mint régen. Disorder barátommal ezért a hétvégét rászánjuk, hogy összerakjunk egy fasza kis konfigot, amit már nem kényszerít térdre egyetlen játék sem. Addig is egy kis Counter-Strike: GO biztosan befigyel, egy-két kósza fejest még ez a kiszolgált gép is kihord lábon.

Chavalier - Erre a hétvégére sorozatokat terveztem be, lévén a napokban sor került pár izgalmasnak ígérkező premierre, mint például a True Detective pilotja. Feltéve persze, hogy sikerül eltüntetnem a nyomát is annak, hogy péntek este elszabadult a mosógép víznyomó csöve. Ha játékra is sor kerül, akkor vélhetően Gears of War 3-mal, Baldur's Gate II Enhanced Editionnel és Killzone 3-mal vezetem majd le a feszültséget. De ha ismer valaki egy olyan játékot, amibe a mosógép ellenség, arra is vevő vagyok.

Szada - Megpróbálom a lehető legjobb döntéseket hozni a The Walking Dead: 400 Days DLC-ben, hogy tiszta lappal indulhassak a második szezonban.

Nightwolf - Annyi jót hallottam erről a Guild Wars 2-ről, hogy muszáj lesz a hétvégén kipróbálnom. Szerintem vadász csajszit fogok indítani. Szerintem. Szeretem, ahogy a csajok vadászkodnak. Szeretem.

Paca - Hál' istennek sikerült 11-ig aludnom a GameNight után, úgyhogy miután összeszedem magam, a Diszkrét Matematika 1.0-val fogok "játszani", hacsak valami közbe nem szól. Remélem, hogy nem fog, mert sok múlik azon, hogy sikerüljön a hétfői vizsgám, úgyhogy szorítsatok, hogy a Pascal-háromszöggel vagy a kvantorok felsorolásával tudjak plusz pontot szerezni. Amúgy pihenésképp valószínűleg Hitman Absolutionözök, mert nagyon szeretem a sorozatot, de még nem volt időm hozzákezdeni. Mondjuk ennek feltétele, hogy viszonylag könnyen ki tudjam csavarni Rayman Originsező barátnőm kezéből a kontrollert, de sajnos hipnotizálja a játék, úgyhogy nem tudom, mi lesz ebből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)